Harper's Bazaar Srbija

Brend TEZENIS proslavio 20 godina rada spektakularnom žurkom na Ibici

Zvezda večeri bio je poznati DJ Robin Schulz.

NAŠA PRIČA

Osnovan 2003. godine, Tezenis pristupa modi na svež, kozmopolitski i dinamičan način. Tokom godina, naše kolekcije razvijale su se s ciljem praćenja svakog potrošača u svim fazama života te s ciljem zadovoljenja potrebe za kvalitetnom, ali pristupačnom odećom za svakodnevnu upotrebu.

Mlade devojke, majke, deca, muškarci i porodice, danas ulaze u naših 827 trgovina širom sveta tražeći basic donje rublje, udobne pidžame, moderne kupaće kostime ili onaj jedan cool komad odeće koji će uskladiti s Tezenisovim modnim vešom kojeg su videli online.

NAŠA DUŠA

Kao mlad, dinamičan i digitalno orijentisan brend koji želi izgraditi pozitivan odnos s potrošačima širom sveta, osnovu za povezivanje pronašli smo u univerzalnom jeziku muzike. Susreti na letnjim muzičkim festivalima, cool noći na Coachelli, saradnja s televizijskim programima za promociju mladih talenata, partnerstva s poznatim umetnicima i zvezdama – sve su to načini na koje je vaš stil plesao uz zvuk Tezenisa.

NAŠA BUDUĆNOST

Pokrenuti neiscrpnom snagom ritma, emocija i inspiracije koju donose svaki takt i simfonija, Tezenis omogućuje svakome da svira svoju muziku za telo. Pronađite svoj stil, naglasite svoj talent i izrazite se, ko god bili ili želeli biti, kad god i gde god, uvek u svom Tezenis donjem vešu, kupaćim kostimima i odeći.

Najnovije