Camila Scopel: Modno leto

Haljina i podsuknja Federico Pilia Čarape Alessandro Vigilante Minđuše Adais Milano Cipele Maison Martin Margiela

Top i čarape Alessandro Vigilante Suknja Tessa Minđuše vlasništvo stiliste

Camila Scopel, zvezda naše digitalne avgustovske naslovnice, model je i DJ brazilskog porekla. Čuvena manekenka može da se pohvali bogatim iskustvom u svetu mode, a tokom 15 godina duge karijere (koja i dalje traje) sarađivala je sa najpoznatijim svetskim brendovima poput Armani-ja, Bvlgari-ja, Tods-a i mnogim drugim. Danas je usresređena na novu rolu – didžejing, i iskustvo koje stiče svirajući na raznim atraktivnim destinacijama širom sveta. Razgovarali smo o karijeri, putovanjima, snovima i planovima za budućnost. 

Kakva je vaša rutina kada su putovanja oko sveta u pitanju? Kako održavate telo u balansu?

Uvek se trudim da se hranim zdravo, ali dešava se da dam sebi oduška sa testeninom i burgerom. Pokušavam da vežbam najmanje 3 puta nedeljno, i zaista volim da šetam i istražujem gradove, mogu slobodno da kažem da mi je turizam omiljeni sport.

Haljina i podsuknja Federico Pilia Minđuše Adais Milano

Kada ste odlučili da želite da postanete DJ?

Kada je počela pandemija živela sam u Njujorku, nakon toga sam odlučila da se vratim u rodni grad i provedem vreme sa svojom porodicom, a zaista slovim za osobu koja ne voli da gubi vreme. Tako da sam ubrzo započela pohađanje online kurseva kao što su edukacije za kripto, surfofanje i dj-ing. Oduvek sam volela muziku i ples i kada se sve otvorilo, ples i razmena energije na podijumu postali su moja omiljena aktivnost.

Haljina i podsuknja Federico Pilia Čarape Alessandro Vigilante Minđuše Adais Milano Cipele Maison Martin Margiela

Šta predstavlja ostvarenje vašeg sna?

Ja sam osoba koja mnogo sanja. Čak imam i tetovažu na kojoj piše “Nikad ne dozvoli da ti kažu da su tvoji snovi nemogući”. Ostvarila sam mnogo snova, profesionalno i lično, ali moj najveći san je da plešem i da svet upozna moju muziku.

Top i čarape Alessandro Vigilante Suknja Tessa Minđuše vlasništvo stiliste

Šta imate da poručite mladim devojkama i ženama koje su na samom početku modeling ili dj karijere?

Ako je to zaista vaš san i želite da ga ostvarite nemojte odustati. Svaki kamen koji bacaju na vas je kamen koji ćete koristiti da izgradite svoj zamak. Ponekad će ovaj proces izgradnje biti brz a nekada ne. Nemojte se plašiti da pokušate i preuzmite rizike. Polovnu svog života bavim se modelinom i zaista sam tokom karijere stekla dovoljno priznanja na tržištu. Na kraju krajeva, tržište je veliko, kao i konkurencija, ali za one koji žele da rade i da se pokažu uvek ima mesta.

 Suknja Tessa Top La Reveche Minđuše vlasništvo stiliste

Obišli ste toliko mesta, koje je vaše omiljeno odredište za dobru muziku?

Rekla bih Ibiza, volim kad sam tamo, a nedavno sam imala i predivan muzički set uz zalazak sunca. Grad poseduje magičnu energiju koja se ne može opisati rečima. Ne mogu da zaboravim da pomenem i Mexico City gde trenutno živim i gde sam prvi put imala priliku da puštam u velikom klubu. U pitanju su dve neverovate destinacije sa najboljom muzikom koju možete zamisliti.

Bluza KAOS Suknja Franceso Murano Čarape Alessandro Vigilante Cipele Prada Minđuše Monet

English here:

How is your routine during your travels around the world?

And how do you keep the body ready for the shows? I always try to eat healthy! But I don’t spare a pasta or hamburger. I try to exercise at least 3 times a week! And I really like walking around cities, I would say that tourism is my favorite sport.

Top La Reveche Pantalone Suoli Minđuše Alexandre Vauthier

When did you decide you wanted to become a DJ?

When the pandemic started I was living in New York, so I decided to return to my hometown to spend this moment with my family, and I’ve always been a person who doesn’t like to waste time. So soon I started some online courses like crypto, surfing and DJing was one of them! I’ve always loved music and dancing, since everything opened back, playing and sharing my energy with those on the dance floor is my favorite thing.

Suknja Alessandro Vigilante Top La Reveche Sandale Stuart Weitzman

What is your dream right now?

I am a person who dreams a lot! I even have a tattoo that says “Never let them say your dreams are impossible”. I’ve made a lot of dreams come true, professionally and personally, but my biggest dream now is to play around the world and for everyone to meet my music.

Top La Reveche

For young women who are trying to launch a career as a model or DJ, what tip can you send them?

If it’s really your dream and you want to make it happen, don’t give up! Every stone they throw at you is a stone you will use to build your castle! Sometimes this building process will be fast, sometimes not. Don’t be afraid to try, and take risks. I’ve been modeling for half of my life, and it wasn’t until just before the pandemic that I finally gathered enough recognition in the market. After all, the market is very big and so is the competition, but there is always room for those who dedicate themselves to work fully, and show why they deserve it!

Veštačko krzno KAOS SuknjaTessa Top La Reveche ČizmeToteme Minđuše vlasništvo stiliste

Since you’ve been to so many places, which one is your favorite destination for some good music?

I would say Ibiza, I love it there, and recently I played a set there in a beautiful sunset. The city has this magical energy about it, that can’t even be described with words. But I also can’t forget to mention Mexico City, which is where I live now and where I played in a big club for the first time. Two amazing destinations with the best music you can imagine.

Veštačko krzno KAOS Top La Reveche Minđuše vlasništvo stiliste

Model: Camila Scopel @scopelcami 
Photographer: Natella Kiseleva @natellla 
Stylist: Medina Gi @okovow 
MUAH: Ildana Khalitova @ildanakhalitova 
Retoucher: Evgeniya Elgina  @retouch_elgina 

Najnovije