Harper's Bazaar Srbija

Chanel lansira podcast posvećen umetnosti i kulturi

Chanel lansira novu seriju podcastova – Chanel Connects koji će biti posvećeni umetnosti i kulturi.

Tamo će govoriti slavni prijatelji i ambasadori brenda – Tilda Swinton, Pharrell Williams, Keira Knightley, umetnica Jennifer Packer,  likovni kritičar i kustos Nicholas Cullinan i drugi. Takođe će im se pridružiti umetnici, vlasnici galerija, arhitekte i drugi predstavnici sveta umetnosti. Novi podcast će se fokusirati na ono što će biti popularno u kulturi u bliskoj budućnosti, kako će se galerije, muzeji i pozorišta prilagoditi uslovima sveta koji se dinamično menja i ponovo otvoriti vrata posetiocima, kakav uticaj moderna tehnologija ima na kreativnost i kakvu ulogu kultura ima u kvalitetu društvenih promena.

Svih 7 epizoda Chanel Connects sada su dostupne na Apple Podcasts, Spotify i zvaničnom sajtu pariske modne kuće.

„Ova serija označava egzistencijalni trenutak za umetnost, jer kreatori redefinišu kako, zašto i gde žele da komuniciraju sa publikom“, rekla je Yana Peel, Chanel direktor umetnosti i kulture.

Vredi napomenuti da je lansiranje takvog podcasta vrlo progresivan korak za Chanel. Najinovativniji brendovi sada traže načine da svoj uticaj prošire dalje od same mode i obuhvate širi kulturni kontekst. 

foto:Chanel

Najnovije