Harper's Bazaar Srbija

Zvezde zablistale sa Chopard nakitom na dodeli Oskara 2022.

"Dijamanti su ženini najbolji prijatelji".

Sinoć je održana 94. dodela prestižnih Academy Awards, koja je okupila filmsku elitu u Dolby Theatre, u Los Anđelesu. A-listeri prošetali su crvenim tepihom događaja donoseći ozbiljnu dozu glamura, svojim ekstravagantnim stajlinzima.

Fantastične i romantične toalete mnoge poznate dame upotpunile su Chopard nakitom, koji je doneo raskoš svakom pojedinačnom izgledu red carpeta.

Olivia Colman, nominovana za najbolju žensku ulogu, uz svoju srebrnu haljinu nosila je prsten iz Precious Lace kolekcije, sa 18-karatnim belim zlatom i dijamantima, zatim dijamantski, 18-karatni prsten sa belim zlatom iz L’Heure du Diamant kolekcije i prsten iz Haute Joaillerie kolekcije sa 18-karatnim belim zlatom i 5.23-karatnim smagardnim dijamantom.

Jessie Buckley, nominovana za najbolju sporednu ulogu, upotpunila je svoju elegantnu krem haljinu 18-karatnim minđušama sa belim Fairmined-certified zlatom i 18-karatnim Fairmined-certified zlatom sa 9.68-karatnim zutim i belim dijamantima u obliku kruške, kao i dijamantskim 18-karatnim prstenom od belog zlata, oba iz Haute Joaillerie kolekcije.

Queen Latifah blistala je u minđušama iz Green Carpet kolekcije sa 12.47-karatnim marquise-cut dijamantima i 18-karatnim Fairmined-certified belim zlatom.

Nagrađivana pevačica, H.E.R., svoju vibrantno zelenu haljinu ukrasila je 18-karatnom ogrlicom od belog zlata i 49.24-karatnog smagarda i 62.15-karatnih dijamanata, smagardnim minđušama u obliku srca sa 18-karatnim žutim i belim zlatom, kao i 18-karatni prstenom od belog zlata i 13.12-karatnog zelenog turmalina I dijamanata, iz Haute Joaillerie kolekcije, uz set dijamantskih prstena iz Ice Cube kolekcije.

Glumica i plesačica Julianne Hough, sijala je sa dijamantskim minđušama iz Precious Lace kolekcije od belog zlata, dok joj je ruku krasio prsten iz Haute Joaillerie kolekcije, sa 18-karatnim belim zlatom I 7.03-karatnim dijamantom, i dijamantima.

Nakon dodele Oscara, prava zabava tek počinje, na famoznom Vanity Fair događaju, gde se dobitnicima zlatne statue, kao i drugim nominovanima, pridružuju ostale zvezde zvezde Holivuda. Izazovnije i riskantnije outfite, poznate dame, odlučile su još jednom da zaokruže blistavim Chopard dijamantima.

Model Petra Nemcova svoj after-party stajling upotpunila je minđušama iz Haute Joaillerie kolekcije sa 18-karatnim zlatom, titanijumom, 21.09-karatnim smagardima, 8,74-karatnim dijamantima i 96-katarnim tsavorite kamenom.

Glumica Lauren Ridloff blistala je sa detaljima u vidu dijamantskih minđuša i prstena iz L’Heure du Diamant kolekcije, sa 18k belim zlatom.

Odabrane kolekcije Chopard nakita mozete pronaći u centru Beograda – u Maestro Jewelers prodajnom salonu, u Nušićevoj 12a. Za više informacija posetite www.maestro.rs.

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije