Harper's Bazaar Srbija

Cipele sa kristalima i trenerka: novi look Sarah Jessica Parker u Njujorku

Nedavne vesti o povratku kultne serije “Seks i grad” ozbiljno su uzbudile javnost. Prošlo je skoro 17 godina od izlaska poslednje sezone, a još uvek niko nije ponovio njen uspeh. Značajan deo fenomena serije leži u neverovatnom stilu glavne junakinje koju glumi Sarah Jessica Parker.

Ova uloga duže vreme je glumici pružala status ikone stila – na ekranu i u životu. Stoga, do sada, vrlo pažljivo pratimo njene stajlinge – i često iz njih crpimo inspiraciju. Ovog puta Parker je pokazala kakve cipele možete nositi uz ležernu trenerku. Bićete iznenađeni, ali ona je odlučila da ove udobne pantalone nosi sa … cipelama sa kristalima! Lagane pantalone sa širokim manžetnama upotpunila je crnim lakovanim cipelama Mary Jane sa gracioznom okruglom kopčom i malom stabilnom potpeticom.

Uz pantalone Sarah je kombinovala sivi tanki džemper i crnu jaknu koje će je zagrejati i tokom najtežih mrazeva. U ovom stajlingu, Sarah Jessica Parker je posetila prodavnicu svog brenda cipela u Njujorku. Tamo je pomogala kupcima u izboru – i lično komunicirala sa obožavaocima. Sigurni smo: nije joj bilo lako, posebno posle vesti o povratku svojoj omiljenoj ulozi.

harpersbazaar.ru

Najnovije