Cipele sa kristalima i trenerka: novi look Sarah Jessica Parker u Njujorku

Nedavne vesti o povratku kultne serije "Seks i grad" ozbiljno su uzbudile javnost. Prošlo je skoro 17 godina od izlaska poslednje sezone, a još uvek niko nije ponovio njen uspeh. Značajan deo fenomena serije leži u neverovatnom stilu glavne junakinje koju glumi Sarah Jessica Parker.

Ova uloga duže vreme je glumici pružala status ikone stila - na ekranu i u životu. Stoga, do sada, vrlo pažljivo pratimo njene stajlinge - i često iz njih crpimo inspiraciju. Ovog puta Parker je pokazala kakve cipele možete nositi uz ležernu trenerku. Bićete iznenađeni, ali ona je odlučila da ove udobne pantalone nosi sa ... cipelama sa kristalima! Lagane pantalone sa širokim manžetnama upotpunila je crnim lakovanim cipelama Mary Jane sa gracioznom okruglom kopčom i malom stabilnom potpeticom.

Uz pantalone Sarah je kombinovala sivi tanki džemper i crnu jaknu koje će je zagrejati i tokom najtežih mrazeva. U ovom stajlingu, Sarah Jessica Parker je posetila prodavnicu svog brenda cipela u Njujorku. Tamo je pomogala kupcima u izboru - i lično komunicirala sa obožavaocima. Sigurni smo: nije joj bilo lako, posebno posle vesti o povratku svojoj omiljenoj ulozi.

harpersbazaar.ru

Pročitaj još iz kategorije Vesti