Harper's Bazaar Srbija

Comma spektakularnom revijom proslavila 50 godina stvaranja mode za snažne žene

Juče je u zagrebačkom Petom Kupeu održana revija povodom proslave 50. rođendana modnog brenda Comma. Obeležavanje pola veka kreiranja kvalitetne odeće s puno stila privuklo je brojne ljubiteljke i ljubitelje Commine estetike iz celog regiona. Među okupljenima su bili: Vladimir Gašić, Milica Bukmirović, Maja Manojlović, Jovana Tomić, Vasilisa Maljm, Iva Radić.

Pedeseta godišnjica brenda Comma bila je povod i za dizajniranje ekskluzivne kolekcije „50 YEARS ANNIVERSARY COLLECTION koja slavi različitost žena i lepotu koja proizilazi iz njihove posebnosti. Inspiracija za slavljeničku kolekciju je bogato nasleđe brenda, a klasični komadi i krojevi oživeli su u obnovljenom i svežem ruhu.

Revija dobrog stila

Na reviji su prikazana 34 looka koja su nosile manekenke, a pored toga još i 7 lookova koje su nosile poznate influenserke iz regiona. Među njima su bile Milica Bukmirović, Maja Manojlović  i Alina Juhart.

Kroz suptilnu igru različitim siluetama i modnim detaljima, prikazane su nežne i romantične dimenzije odeće, a u stilizovanju dodati su elementi koji tradicionalno asociraju na „muški svet” mode. Ovaj izazovni spoj romantičnog, senzualnog, odvažnog i samouverenog stila savršeno oslikava autentičnost svake žene koja bira Comma odeću.

Styling revije potpisuje Ana Nikačević, styling kose Keune, šminku Dajana Pajkić i brend Jane Iredale, a nakit zlatara Prahir. Za fina vina koja su oduševila nepca svih okupljenih pobrinuo se poznati istarski brend Meneghetti.

Osnaživanje žena

U brendu Comma ponosno ističu da su pet decenija deo života samouverenih žena i da im pomažu da izgrade svoj individualni stil, izraze karakter i obogate iskustva. Popularni nemački brend od samih početaka koristi kvalitetne materijale i stvara kolekcije koje obiluju veoma nosivim komadima za sve prilike, od poslovnih i onih za posebne događaje, do odeće ležernijeg stila. Uvek u trendu, a pritom uvek verna svojoj estetici, Comma je za pola veka izrasla u važan i prepoznatljiv premium brend.

Aktivna uloga u osnaživanju žena oduvek je bila sastavni deo Comminog DNK. Nadilazeći tradicionalne rodne uloge, Comma od svojih početaka stvara modu koja odražava samouverenu ženu i podstiče je da razvija svoje potencijale. Slogan proslave pedesetogodišnjice „PROUD OF YOU“ izražava duboku povezanost, poštovanje, ponos i zahvalnost svim ženama koje su se prepoznale u Comminim bezvremenskim idejama i kreacijama.

Foto: Promo

Najnovije