Da leto u gradu bude nezaboravnije od onog na moru: 10 razloga za izbor Huawei pametnih uređaja

Na kraju dana sve je stvar percepcije. Iako vam se čini da je nemoguće provesti bolje vreme u vrelini grada u odnosu na ono - u najmanju ruku, prijatno morsko, mi vam ukazujemo na mogućnosti moderne tehnologije zbog kojih ovo leto može biti nezaboravno.

Ukoliko su vas obaveze još jednom vezale za ostanak u gradu ili vam mogućnosti nisu dozvolile da odmor provedte u vreme kada to želite, mi razumemo koliko vam je neophodno da slobodno vreme koje imate provedete na što kvalitetniji način.

Ako vam je važno da se ponovo vratite sebi, isključite iz sveopšteg buzz-a i prosto povežate sa sobom, najbrži način da to uradite jeste da izbacite buku iz svog okruženja. Huawei FreeBuds 4 slušalice vaš su najjači saveznik u tome.

Buka prestaje da bude problem, pa čak i ona prigušena. Zahvaljujući unapređenom aktivnom uklanjanju šuma, čućete samo dosledan kvalitet zvuka visoke rezolucije.

Jedan od najboljih načina da maksimalno iskoristite leto u gradu jeste uz neku od sportskih aktivnosti, trčanje, vožnja bicikla, rolera ili rolšua. Vaše je samo da doneste ovu odluku a Huawei FreeBuds 4 slušalice obezbediće vam da vas muzika uz nju neprestano prati. Naime, baterija u kombinaciji sa kućištem za punjenje, donosi i do 22 sata uživanja u zvuku.

Dok god se ne budete osećali dobro u sopstvenoj koži, to gde se nalazite neće praviti razliku. Iskoristite vreme u gradu da konačno krenete na trening na koji ste oduvek želeli ili kurs plesa. Još bolji osećaj postići ćete ako sve vreme pratite kako telo reaguje na ove značajne promene. U svakom momentu možete da pratite puls, temperaturu kože ali i kvalitet spavanja, a tu je i više od 100 režima vežbanja uz Huawei Watch 3 seriju pametnih satova.

Leto u gradu idealan je period da jesenju sezonu dočekate spemniji no ikada do sada. Sve ono za šta niste imali vremena, sada jednostavno nemate izgovor, pogotovo ukoliko vam da svoje ciljeve ostvarite pomaže čitav niz fantastičnih funkcija koje nude nova generacija Huawei pametnih uređaja.

U nastavku pročitajte naših 10 razloga zbog kojih smo izabrali baš Huawei FreeBuds 4 slušalice i Huawei Watch 3 seriju pametnih satova:

Huawei FreeBuds 4 slušalice

1.  Prilagođavaju se obliku vašeg uha

Ovo su prve slušalice koje se prilagođavaju obliku vašeg uha, kako bi bilo postignuto najkvalitetnije uklanjanje šuma za svakog korisnika ponaosob.

2.   Najkvalitetniji zvuk visoke rezolucije

Ukoliko vas okružuje buka – ona više nije problem. Zahvaljujući unapređenom aktivnom uklanjanju šuma čućete samo dosledan kvalitet zvuka visoke rezolucije.

3.   Privlačan dizajn

Svoju muziku možete slušati tokom celog dana – slušalice nećete ni osetiti pošto su lagane, udobne, a pritom i vizuelno dopadljive zbog svog simetričnog ovalnog dizajna i prefinjene izrade.

4.   Baterija koja traje

Da muzika ne prestaje tu je i baterija koja u kombinaciji sa kućištem za punjenje donosi i do 22 sata uživanja u zvuku. A kada baterija ipak bude pri kraju, možete se pouzdati u opciju brzog punjenja koja će vam za svega 15 minuta punjenja doneti još 2,5 sata ritma koji vas pokreće.

Huawei Watch 3 serija pametnih satova

5.   Praćenje zdravstvenih i fitnes parametara

Praćenje zdravstvenih i fitnes parametara, poboljšanu interakciju, izuzetno trajanje baterije i povezanost sa drugim uređajima Huawei ekosistema u svim scenarijima upotrebe.

6.   Senzor za otkrivanje pada + praćenje temperature kože

Među njima se posebno ističu po prvi put dostupna opcija praćenja temperature kože, ali i senzor za otkrivanje pada, zahvaljujući kome uređaj šalje upozorenje odabranom SOS kontaktu u slučaju automatske detekcije pada korisnika.

7.     Više od 100 režima vežbanja

Osim toga, ovi pametni satovi nude sada već dobre poznate funkcije za nadgledanje zdravlja među kojima su praćenje pulsa, kvaliteta spavanja i SpO2, ali i više od 100 režima vežbanja.

Fotografija: Huawei promo

 

8.      Vaše aplikacije na vašem satu

Huawei Watch 3 serija dolazi sa unapred instaliranom AppGallery prodavnicom aplikacija, što znači da na svoj pametni sat možete instalirati odabrane Huawei aplikacije i aplikacije trećih strana. Po prvi put je omogućeno i automatsko učitavanje muzike preko pametnog sata. Omiljene muzičke numere više ne morate čuvati u memoriji uređaja, dovoljno je da pokrenete Huawei Music aplikaciju i vaša plejlista će biti automatski sinhronizovana na svim Huawei uređajima.

9.      Baterija na koju možete računati

Huawei Watch 3 Pro odlikuje se izuzetno dugim vekom trajanja baterije, podržavajući trajanje baterije do pet dana kod zahtevnijih korisnika i do 21 dan pri tipičnoj upotrebi uređaja. Kada je u pitanju Huawei Watch 3, baterija pri intenzivnijoj upotrebi može trajati do tri dana, odnosno do 14 dana uz tipično korišćenje.

10.    Performanse i upečatljiv dizajn

Inovativne funkcije i pouzdanost uređaja prati i primamljiv, elegantan i moderan izgled sata koji će se uklopiti u svaki stil. Osnovni Huawei Watch 3 model je kompaktniji i osim po zakrivljenom ekranu, prepoznaćete ga po silikonskoj narukvici i kućištu sata od keramike i nerđajućeg čelika. Pro verzija sata napravljena je od titanijuma i keramike, a upečatljiv izgled daje joj i kožna narukvica koju možete menjati i tako sat dodatno prilagoditi svojoj odevnoj kombinaciji.

Video: Dušan Jauković
Stil i kreativna direkcija: Mila Đenić
Model: Petra Perović @__jsmanagement
Frizura: Maja Stanišić 
Šminka: Anastasija Poznanović
Asistent videografa: Maja Stanojević

 

 

Najnovije