David Beckham x HUGO BOSS: Saradnja kojoj se radujemo

Kolekcije će obuhvatiti njegov prepoznatljiv stil kao i BOSS-ov kvalitet i dizajn.

HUGO BOSS najavio je globalnu, višegodišnju dizajnersku saradnju sa Davidom Beckhamom za svoj brend BOSS. Ova partnerstvo će razvijati BOSS muške kolekcije tokom mnogo godina koje dolaze.

Što se tiče njenog obima, ova saradnja je prva takve vrste za BOSS mušku odeću i donosiće inovativne i privlačne dizajne koji odražavaju stil i estetske vrednosti Davida Beckhama i BOSS-a, privlačeći široku globalnu publiku.

U narednim sezonama, strateško partnerstvo uključuje capsula i sezonske kolekcije dizajnirane i odabrane od strane Davida Beckhama, pri čemu David koristi svoje životno iskustvo u dizajnu u svim fazama koncipiranja i dizajniranja. Kolekcije će obuhvatiti njegov prepoznatljiv stil kao i BOSS-ov premium stil života 24/7 i njegovu posvećenost izvrsnosti, najvišem kvalitetu i superiornom dizajnu. Fokus saradnje će biti kako na formalnoj, tako i na ležernoj muškoj odeći, pri čemu će prva kolekcija biti predstavljena za proleće/leto 2025. godine, a David će već biti deo globalne kampanje brenda za kolekciju jesen/zima ove godine.

“David Beckham je prava globalna ikona u sportu i modi. Sa svojim prepoznatljivim preduzetničkim duhom i autentičnom strašću za modu, on savršeno utelovljuje vrednosti našeg brenda BOSS. Jedva čekamo da vidimo kako će prve kolekcije oživeti i tesno sarađivati sa Davidom tokom ove višegodišnje saradnje,” rekao je Daniel Grieder, CEO kompanije HUGO BOSS.

“Tokom poslednjih nekoliko godina, želeo sam da uložim više vremena u dizajn i modu, ali sam želeo da se uverim da sarađujem sa brendom i timom koji mogu da isporuče nešto zaista globalno i uticajno. Dosad sam veoma uživao u saradnji sa BOSS-om i impresioniran sam ambicijom, kreativnošću i željom za izvrsnošću tima. Radujem se što ću podeliti ono na čemu smo dosad radili, uključujući kampanju za jesen/zimu 2024. godine kao prvi korak u našem dugoročnom partnerstvu,” rekao je David Beckham.

Foto: Promo

Najnovije