Harper's Bazaar Srbija

Demi Moore za Fendi: ispunjenje tinejdžerskog sna

Modna pista nije nepoznata slavnim pevačicama i glumicama, a jedna od prvih koja je debitovala bila je Madonna. Pojavila se u toplesu na dobrotvornoj modnoj reviji Jean Paul Gaultier-a 1992. godine.

Ali u sredu, 27. januara, Demi Moore otvorila je reviju Fendi SS21 Haute Couture. Kim Jones, izazvao je takvu pometnju da mislimo da je pošteno upoređivati je sa čuvenim debijem Madonne.

Moore se pojavila u svilenoj crnoj bluzi i pantalonama, sa nakitom koji je dizajnirala Delfina Delettrez.

Dok su mediji objavljivali naslove o ovom iznenađujućem debiju na pisti, glumica je otišla na Instagram da podeli svoje uzbuđenje zbog iskustva sa svojih 2 miliona pratilaca. „Ispunjenje tinejdžerskog sna“, napisala je u pratećem naslovu. „Hvala @mrkimjones što sam otvorila reviju @Fendi SS21 i čestitam na lepom i čarobnom debiju!“

Bezbroj pratilaca je pohvalilo zbog izgleda i šetnje pistom na nivou stručnjaka. Bilo je i kritičara na društvenim mrežama, koji su govorili o promeni izgleda njenog lica. Ali jedan doktor govorio je o tome kako njena koža izgleda bolje nego ikad. „Pozitivno je da su joj koža lica i vrata znatno zaglađeni, što je verovatno kombinacija mikro-botoksa i radio-frekvencija“, rekao je plastični hirurg, dr Frank Agullo, koji inače nije doktor poznate glumice.  

Pa kako je, tačno, Moore završila na pisti visoke mode zajedno sa supermodelima poput Christy Turlington, Naomi Campbell i Kate Moss?

Ljubitelji italijanske luksuzne modne kuće obratili su se društvenim mrežama, radoznali da saznaju više o njenoj ulozi na reviji.  

Zvezda „The Indecent Proposal“ nosila je Diorovu odeću po meri engleskog modnog dizajnera u knjizi portreta pod nazivom “The Dior Sessions”, objavljenoj u oktobru 2019. godine, koju je snimio britansko-nemački fotograf Nikolai von Bismarck.

U intervjuu povodom lansiranja knjige, Jones je govorio o svom iskustvu u radu sa Demi Moore na Bismarckovom snimanju:

“Neverovatno je da vidim Demi Moore u odelu, a to je neko kome sam se oduvek divio.”

Jones i Moore su nesumnjivo razvili čvrsto prijateljstvo tokom godina, o čemu svedoči njihova međusobna komunikacija i njena uloga na njegovoj poslednjoj reviji Haute Couture.

U objavi na Instagramu nakon revije Fendi SS21 Haute Couture, engleski dizajner je na Instagramu podelio fotografiju sa natpisom: „Hvala divnoj glumačkoj ekipi, ovo se događa pravim prijateljima i porodici… Sve vas volim.” Prva osoba koju je označio iz celokupne ekipe? Moore.

Sada znamo: ovo nije poslednje što ćemo videti od Moore za Fendi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Najnovije