Harper's Bazaar Srbija

Dior čarolija u luksuznom Harodsu

Pogledajte kako izgleda sinergija engleskog duha i francuskog luksuza

U čast praznika koji nam stižu, Dior je kreirao spektakularnu prezentaciju The Fabulous World of Dior koja osvetljava svetski poznatu robnu kuću Harods. Izuzetan događaj koji kombinuje šarm engleskog duha sa francuskim luksuzom i prefinjenošću umetnosti.

Tradicionalna saradnja dve prestižne kompanije, modne kuće Dior i čuvene robne kuće Harods ni ove praznične sezone nije izostala. Događaj pod nazivom Sjajni svet Diora transformisao je impozantno zdanje Harodsa, koje je ukrašeno zadivljujućom instalacijom. Monumentalna zgrada u Londonu odiše svetlucavom scenografijom koja odaje počast zimskim praznicima, a četrdeset četiri prozora robne kuće pretvorena su u malo pozorišno čudo od medenjaka.

U robnoj kući je organizovana specijalna izložba sa delikatnim kreacijama od medenjaka koji podsećaju na praznično selo, sa željom da svet fantazija i duh praznika svi osete. Izložba uključuje i minijaturne verzije legendarnih Diro komada – od Bar jakne do Lady Dior torbe. Dve prostorije su posvećene lepoti, jedan predstavlja couture mirise La Collection Privee, a drugi poziva posetioce da otkriju sve tajne make-upa, nege kože i parfema.

Ukoliko vas put odvede u London, iz prve ruke ćete doživeti božićnu čaroliju koja ostavlja bez daha.

Tekst: S.M.

Foto. Profimedia

Najnovije