Harper's Bazaar Srbija

Najbolje obučene zvezde sa 73. po redu dodele Emmy nagrada

Nakon prošlogodišnje digitalne dodele Emmy nagrada, slavne holivudske ličnosti dale su sve od sebe da zablistaju uživo na crvenom tepihu.

Noćas je u Los Anđelesu održana 73. po redu dodela Emmy nagrada. Nakon prošlogodišnje, predstavljene u virtuelnom obliku, poznate filmske ličnosti okupile su se uživo na crvenom tepihu povodom najvećeg televizijskog događaja, prikazujući svu raskoš Holivuda.

Ove godine fokus je bio na neon nijansama, pernatim detaljima, vibrantnoj crvenoj boji i elegantnoj crnoj klasici. Izgleda da ovog puta glumci nisu imali previše dilema oko svojih outfita, birajući da prikazu ono što ih najbolje opisuje: prefinjenost, glamur i seksepil.

Celokupna lista dobtnika Emmy 2021: Koje serije i glumci su se sinoć proslavili?

Od Anye Taylor-Joy koja je blistala poput prave holivudske dive u chic Dioru, preko očaravajuće Catherine Zeta-Jones u Christina Ottaviano toaleti, ali i jačeg pola, poput mladog Regé-Jean Pagea, koji su birali svedenu stylish eleganciju, ove zvezde znale su kako da filmsku scenografiju punu savršenih kostima prenesu i na red carpet Emmy Awards-a.

Ipak, možda najbolji stilski momenat večeri izvela je Elizabeth Olsen, u kreaciji svojih sestara, Mary-Kate i Ashley, demonstrirajući senzualnost diskretnom haljinom.

Predstavljamo vam u galeriji najbolje obučene zvezde večeri.

Foto: Profimedia

Priredila: T.Mišović

Najnovije