Harper's Bazaar Srbija

Emily Ratajkowski će prvi put postati majka

Supermodel i njen suprug Sebastian Bear-McClard pripremaju se za rođenje svog prvog deteta.

Emily Ratajkowski je trudna: 29-godišnji supermodel lično je podelila dobre vesti na svom Instagramu. Buduća majka i njen voljeni Sebastian Bear-McClard složili su se da još uvek ne otkrivaju pol deteta: „Kada moj suprug i ja kažemo prijateljima o mojoj trudnoći, njihovo prvo pitanje nakon čestitki ide otprilike ovako:„Kog je pola? “ Želeli bismo da odgovorimo na takav način da nećemo znati pol sve dok naše dete ne napuni osamnaest godina i ono će odgovor dati samo“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily je primetila da ju je buduća beba već mnogo naučila: „Sada ne pokušavam da zamislim ružičasti ili plavi pokrivač u mojim rukama. Prihvatila sam činjenicu da teško mogu bilo šta da kontrolišem. Apsolutno sam bespomoćna u svemu vezanom za trudnoću: kako će se moje telo promeniti, ko će postati moja beba. Ali moje srce je neverovatno lako. Uprkos strepnji, ovaj svet doživljavam na nov način. I već učim od nekoga ko se razvija u mom telu. To je neverovatno.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard venčali su se 23. februara 2018. godine, a njihova veza je do tada trajala samo nekoliko nedelja. Nevesta je zadivila obožavaoce ne samo iznenadnom ceremonijom (mnogi su mislili da je to šala), već i činjenicom da je Emily na venčanje došla u odelu Zara.

Najnovije