Harper's Bazaar Srbija

Emma Corrin donela trend ‘bez pantalona’ u Veneciju

Kome treba Old Hollywood glam haljina kada kada možete da nosite jedan od najizazovnijih runway outfita današnjice?

Tipično, Venecijanski filmski festival prilika je za zvezde da dočaraju glamur starog Holivuda na crvenom tepihu – ali prepustite uvek modernoj Emmi Corrin da unese drugačiju atmosferu u događaj. Ovog vikenda, glumica je sletela u grad kako bi prisustvovala Miu Miu događaju – Women’s Tales kratkom filmu, zajedno sa koleginicama Sydney Sweeney i Maggie Gyllenhaal. Emma je preuzela hrabar stilski rizik koji je krao poglede svih prisutnih i potpuno se isplatio. Ispostavilo se da šetnja bez pantalona na crvenom tepihu može biti šik.

Neverovatan izgled iz Miu Miu kolekcije za jesen/zimu 2023, Emmin stajling uključivao je zeleni cardigan sa uparenim gaćicama, nošenim preko prozirnih crnih hulahopki. Silueta je bila nekonvencionalna, ali iznenađujuće aerodinamična. Izgled bez pantalona ponovio se kroz jesenju kolekciju Miu Miu, a pojavio se i u kolekcijama Christiana Siriana i Prabala Gurunga, gde su večernji blejzeri nošeni uz gaćice. Ipak, logično je da je glumica odabrala Miu Miu verziju za Veneciju: Emma je prošetala tom istom pistom brenda, u sličnom outfitu.


Dok su zvezde poput Kendalj Jenner bile bez pantalona u kontekstu street style-a, Emma ovde dobija dodatne poene jer se posvetila trendu na crvenom tepihu.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije