Harper's Bazaar Srbija

Emma Stone šarmantno kanališe svoj lik iz filma “Poor Things”

Ambasadorka Louis Vuittona, za reviju brenda nosila je mini jaknu sa puf rukavima.

Gotovo je nemoguće ostati imun na kostime Emme Stone u njenom najnovijem filmu “Poor things”, koju je fantastično dizajnirala Holly Wassington. Od voluminoznih, puf rukava do bluza sa volanima, Emmina garderoba u ulozi Belle Baxter je prilično zavidna – bilo je zadovoljstvo gledati glumicu kako još jednom otelotvoruje njen lik poslednjeg dana Pariske nedelje mode, na Louis Vuitton reviji.

Emma je stigla u dizajnu brenda, koji je uključivao krem korset ispod prošivene mini jakne sa puf rukavima (nešto što bi Bella sigurno izabrala da ponese). Uz ove komade uklopila je bele pantalone dubokog struka i ravnih nogavica, dužine koja skriva sandale. Da bi zaokružila izgled, glumica je nosila zlatno prstenje i boxy beli klač sa zlatnim lancem.

Nije bilo iznenađenje videti Emmu na reviji, s obzirom na to da je ambasadorka francuske kuće i nosi dizajne brenda već godinama. Samo ove sezone viđena je u Louis Vuitton-u na crvenom tepihu Golden Globes-a i Critics Choice Awards-a, i sudeći po tome, glumica će istu etiketu poneti na dodeli Oscara ovog vikenda.

Foto: Profimedia

Najnovije