Moda / Vesti

Sve modne tajne serije “And just like that” otkriva kostimografkinja

Priče iza 10 famoznih outfita.

And just like that…, najnovije epizode serije “Seks i grad” pokrenule su velike diskusije. Fanovi emisije stali su u odbranu Steva i započeli komentarisanje nekretnina po Menhetenu. No, možda bitnija stvar od seksa, grada ili samih glumaca je – stil.

Carrie, Miranda i Charlotte starije su i situiranije, a njihovi garderoberi još su veći i bogatiji. Šta smo mogli da očekujemo da će devojke nositi 18 godina nakon završetka originalne serije?

“Nakon izlaska iz karantina, zaista nisam želela da gledam kako Charlotte vodi decu u školu u trenerci”, izjavila je kostimografkinja serije Molly Rogers. “Sadržaj emisije jako je realan. Morale su da se nose sa problemima u braku i smrću. Zato sam želela kostimima da podignem atmosferu – dam ljudima vizuelnu satisfakciju kao što je originalna serija uvek radila. To je razljutilo neke ljude!”

Fenomenalna Versace haljina zamalo je postala prekrivač za krevet, Carrie-na skrivena tutu suknja ispod haljine na Big-ovoj sahrani, šest identičnih izgleda za scenu sa povraćanjem… Kostimografkinja je odlučila da otkrije stilske tajne sa seta, birajući 10 legendarnih outfita glavne junakinje – o čemu se radi otkrijte u našoj galeriji.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.Mišović

Pročitajte još