Gentle Monster x Mugler: Ovako izgledaju naočare za sunce budućnosti

Zamislite futurističku Crnu labudicu, ali u modnom maniru. I još malo više.

Gentle Monster je opet u akciji. Pomislili smo da ništa ne može nadmašiti njihovu kolekciju Jennie, ali evo ih opet: sa još jednom sjajnom saradnjom. Ovog puta, pionir sunčanih naočara udružuje se sa Muglerom, spajajući karakteristično nasleđe modnog brenda sa svojom potpisnom fluidnom estetikom.

Saradnja se sastoji od dva osnovna modela okvira. Prvi je Spiral 01 — koji crpi inspiraciju iz Muglerovih Fourmis naočara, lansiranih 1997. godine kao deo njegove haute couture kolekcije “Les Insectes”. Drugi je Spiral 02, sa reljefnim linijama i elegantnim hromiranim logom na drškama.

Kao i uvek, najnovija saradnja Gentle Monstera nije samo o naočarima. Ne, nikada. Umesto toga, to je potpuno uronjeno iskustvo od početka do kraja, što uključuje i dizajn pakovanja koji istražuje organske i strukturne forme, smeštene u viziju budućnosti.

Da proslave novu kolekciju, Colin Jones i Georgia Palmer igraju glavne uloge u futurističkoj kampanji, fotografisane od strane Thea Liua, kao omaž Thierryu Mugleru i Helmutu Newtownu.

Foto: Promo

Najnovije