Harper's Bazaar Srbija

Gigi Hadid postaje TV lice

Manekenka je listi zanimanja dodala još jedno.

Gigi za Givenchy 

Kad su poslovni angažmani u pitanju Gigi Hadid je u 2023. ušla punom parom. Jedna od boljih stvari koja se dogodila u njenom životu preduzetnice – vlasnica je brenda Guest in Residance, jeste otvaranje radnje u Aspenu, a onda i dve kampanje za velike modne kuće. 

Prva kampanja je za Givenchy, za kolekciju SS 23, koju je slikala Heji Shin, pod kreativnim vođstvom Matthewa M. Williamsa i sa stilizacijom čuvene Carine Roitfeld.

Gigi za Boss

Gigi je zvezda i nove BOSS-ove kampanje, za proleće/leto 2023, u kojoj učestvuje zajedno sa Naomi Campbell, Malumom, južnokorejskim glumcem Leejem Minhom, TikTok zvezdom Khabyjem Lameom i italijanskim teniserom Matteom Berrettinijem.

I treće, ali ne manje važno jeste to da ćemo jednu od najboljih manekenki današnjice gledati u drugoj sezoni Netflixovog šoua Next In Fashion, koju će voditi zajedno sa engleskom TV i radio zvezdom Tanom Franceom.

Tan i Gigi, kao ko-voditelji, udružuju svoje snage kako bi u grupi od 12 talentovanih dizajnera odabrali najboljeg, a koji, uz 200 hiljada dolara, dobija priliku da svoj talenat prikaže na globalnoj sceni.

Gigi i Tan u Next in Fashion 

– Niko te nije pozvao da budeš model ovde draga, čujemo Tana koji se obraća Gigi u tizeru koji je upravo izašao za drugu sezonu Next in Fashion, a ako je suditi po odnosu i hemiji koju ovaj dvojac ima, biće ovo izvanredan šou.

Pratite Gigi na Netflixu od 3. marta, a tizer gledajte u nastavku: 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia 

Najnovije