Harper's Bazaar Srbija

Gigi Hadid upravo je otvorila radnju za svoj brend “Guest In Residence”

Kako bi proslavila svečano otvaranje, Hadid je pozirala fotoreporterima ispred prodavnice.

Gigi Hadid otvorila je prodavnicu svog brenda, Guest in Residence, u ulici Bond, na Menhetenu. Prodavnica ima za cilj da stvori prijatnu atmosferu, koja liči na nečiju dnevnu sobu, gde kupci mogu da kupuju, druže se, pa čak i igraju šah. Lokacija se nalazi u prizemlju predratne stambene zgrade i okružena je drugim popularnim prodavnicama kao što su J.Crew i Goop.

Od svog lansiranja pre godinu dana, Guest in Residence je stekao globalno priznanje kroz sezonske kolekcije, ekskluzivna partnerstva i pop-up prodavnice. Kako bi proslavila otvaranje prodavnice, Gigi je sarađivala sa LuisaViaRoma na limited-edition kapsula kolekciji tokom Milanske nedelje mode. Kolekcija, koja sadrži jedinstvene stilove i boje, može se naći pored kolekcije brenda za jesen 2023.

Prema Giginim rečima, uspeh prethodnih pop-up radnji i partnerstva utrli su put za otvaranje stalne prodavnice. Najprodavaniji komadi brenda uključuju kardigane, jakne, prsluke i još mnogo toga, a garderoba od 100% kašmira je veoma tražena. Model veruje da je lično iskustvo brenda ono zbog čega se ljudi najbrže zaljubljuju u njega. Komadi etikete su opisani kao nosivi, bezvremenski i uniseks.

Prodavnica Guest in Residence je topao i primamljiv prostor za kupce da istraže njen brend kreiran od 100% kašmira i iz prve ruke iskuse njenu kreativnu viziju.

Foto: Profimedia

Tekst:T.M.

Najnovije