Harper's Bazaar Srbija

Vanvremenska elegancija Kate Middleton na premijeri filma “Top Gun”

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža imali su neuobičajno red carpet pojavljivanje na premijeri filma.

Princ William i vojvotkinja Kate pojavili su se na premijeri filma Top Gun: Maverick na Leicester Square u Londonu. Iako smo već imali prilike da ih vidimo na jednom ovakvom događaju prošle godine povodom premijere novog filma o Džejms Bondu, ovakvi izlasci royal para nisu nešto uobičajno.

Vojvotkinja neprikosnovene estetike, uspela je još jednom da nas iznenadi izborom outfita, te u skladu sa temom na sebi je nosila bevremen stil. Elegantna crna haljina dizajnera Rolanda Moureta, uske siluete, suptilno je istakla Kate-inu vitku figuru, dok je detalj u vidu belih naramenica naglasio kreaciju otkrivajući vojvotkinjina gola ramena. Sofisticiranost je zaokružila dijamantskim Tsar Star minđušama Robinson Pelhama, crnom clutch torbom i crnim potpeticama.

William je parirao svojoj dami za kraljevski filmski izlazak, izgledajući prefinjeno u crnom odelu sa belom košuljom koju je krasila crna leptir mašna, kao i crnim cipelama.

Premijera, u organizaciji Paramount Pictures i Film and TV Charity, obeležila je 72. kraljevski filmski performans, a na crvenom tepihu događaja royal paru pridružile su se i zvezde filma: Tom Cruise, Miles Teller, Lewis Pullman, i Jay Ellis.

Pogledajte kako je sve izgledalo u galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije