Harper's Bazaar Srbija

Halloween inspo: Odaberite najbolju masku prema vašem zodijaku

Vaš današnji horoskop: pronaći savršen kostim za Noć veštica

Noć veštica praktično je iza ugla. Ne bismo da vas plašimo (iako nam je to u planu sa maskom), ali krajnje je vreme da počnete sa planiranjem tog savršenog kostima, koji će prevazići onaj sa kojim ste sve oduševili još prošle godine. Dok nam inspiracija može doći sa raznih strana, zvezde to uvek najbolje rade za nas.

Svaki horoskopski znak poseduje jedinstven skup osobina koje otelotvoruju njegovu ličnost: Ovan je vatren, Rak osetljiv a Bik dostojanstven. U skladu sa time i u konsultaciji sa konstelacijama, donosimo vam najbolje kostime prema vašem znaku zodijaka!

Ovan: Maddy iz Euphorie

Selektivno slatka, ali definitivno vatrena i ambiciozna, Maddy je savršen halloween kostim za Ovna.

Bik: Cher

Sigurno ćete biti jedan od najboljih kostima večeri jer Cher voli da se ističe odećom: mini haljinama sa šljokicama ili raskošnim printovima iz 70-ih.

Blizanci: Wednesday Addams

Ko može bolje da kanališe ovu dualnu ličnost od Wednesday Addams?

Rak: Barbie

Za Noć veštica, Barbi je odlična opcija Rakovima – dobronamerna lutka koja sve daje za girls power i koja želi da se zabavlja u Barbi zemlji.

Lav: Beyonce

Kao rođeni lideri koji su samouvereni i obično dramatični, Lavovi vole da budu u centru pažnje. I Beyonce!

Devica: Kitty Oppenheimer

Device su praktične i dobro organizovane osobe, koje vole da brinu o drugima i prenose savršeno urednu sliku svetu.

Vaga: Kim Kardashian

Strastvena, druželjubiva, ponekad koketna i često željna druženja, Vaga je idealan znak da kanališete svoju unutrašnju Kim Kardashian tokom strašne noći.

Škorpija: Vampir

Škorpije su poznate po tome što su strastvene i snalažljive osobe koje takođe mogu postati ljubomorne manipulativne ili čak nasilne. Inspirišemo se kostimom Zoe Kravitz.

Strelac: Billie Eilish

Strelci su duboko radoznali ljudi koji vole svoju slobodu i nezavisnost. Kanališite u ovoj noći nekog ko uvek govori ono što misli kao Billie Eilish.

Jarac: Anna Wintour

Jarčevi su prizemljene osobe koje su nezavisne, ali mogu imati i konzervativniju stranu. Stil Anne Wintour je savršena kombinacija za nekoga ko je sveden, ali i moćan.

Vodolija: Daisy Jones & The Six

Vaš idealni kostim ove godine bi bio zasnovan na nekom ko je nezavisan i usklađen sa svetom, kao što su likovi iz filma Daisy Jones & The Six.

Ribe: Mala sirena

Ribe su veoma usklađene sa okeanom, pa iskoristite svoju maštu da kreirate očaravajući kostim sirene ove godine.

Foto: Profimedia

Najnovije