Harper's Bazaar Srbija

Modna fantazija: Šta je sve Harry Styles obukao u novom spotu?

Pevač i glumac izbacio je spot za pesmu Late Night Talking.

Harry Styles u krevetu zvuči super, ali je posebno dobro videti ga u krevetu u nekom muzičkom spotu, kao za pesmu Late Night Talking, koju onda možete da vrtite beskonačno – na repeat. 

Engleski muzičar i glumac snimio je spot za jednu od pesama sa poslednjeg albuma, Harry’s House, a u njoj je obučen u seriju autfuta modne kuće Gucci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Arhivci snimci Londona, tuča jastucima, krevet koji leti, propadanje kroz rupu kao u romanu Alisa u zemlji čuda – sve to deo je novog Harryjevog spota, ali i bezbroj pidžama koje je promenio u samo tri minuta (prisustvujemo ozbiljnom pidžama partiju u stilu Harryja Stylesa).

Za kreativni deo zasluženi su reditelji Bradley Bell i Pablo Jones-Soler, koji su potpisali režiju i za Watermelon Sugar, a nekoliko kostima specijalno za Harryja dizajnirao je kreativni direktor kuće Gucci, Alessandro Michele.

Video otvara dvodelna satenska pidžama – gornji deo je u milenijumskoj roze, a donji braon, zapravo ista kombinacija (verni fanovi znaju) koju je imao na sebi kada je čitao priče za laku noć u britanskoj CBeebies seriji.

U jednom autfitu Harry nosi top à la Marlon Brando u filmu Tramvaj zvani želja, uz azurno plave čarape.

Tu je i krem blejzer iz GuccijeveHollywood Forever‘ kolekcije, koji može da vam posluži kao inspiracija kad u pidžami poželite da izađete napolje i samo ogrnete nešto preko.

Dok se vozi londonskim Hyde parkom u predimenzioniranom krevetu, Harry je svom autfitu dodao pink i crni šal.

Najomiljeniji su nam, definitivno, predimenzionirani trench kaput koji nosi na kraju videa (tako nešto možete nositi kad krenete na neku pidžama parti).

Uz odeću, ono što upada u oči kad je Harry u pitanju, uvek, pa i u ovom spotu, jeste nakit. Tu je njegovo ogromno prstenje, a sada i velika ogrlica.

Nažalost, u videu nije iskorišćen nijedan komad koji je dizajnirao Harry zajedno sa Alessandrom Micheleom, za njihovu HA HA HA kolekciju, ali, s obzirom na to da je ovo tek drugi spot za neku pesmu sa novog albuma, biće valjda prilike i za to.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

 

 

 

 

 

Najnovije