H&M Holiday kolekcija savršena za zabave i ledene pejzaže

H&M Holiday kolekcija, dostupna u svim H&M prodavnicama u Srbiji, donosi nam kontrast i za svakog po nešto - praktičnu odeću koja se nosi na otvorenom i onu raskošnu za zabavu, čime na nabolji način oslikava prazničnu atmosferu i zimske noći.

Ovo je kolekcija za proslavu sezone, za uspomene. Sa jedne strane tu je šarm boravka u planinama u puffer jaknama, sa čizmama koje štite od hladnoće i sa dominantnim fair-isle printovima, dok su sa druge strane apres-ski zabave - haljine za žurke, dobro krojene pantalone i detalji od perli.

Ključni komadi su crni, postavljeni kombinezon, pletena haljina i haljina sa V izrezom i šljokicama. Dizajn karakterišu duge siluete, poput pantalona širokih nogavica i fair-isle džempera. Modni dodaci su torbe koje se nose preko tela i naočare za sunce.

Cipele su i praktične i elegantne - chunky čizme na pertlanje i i cipele na štiklu koje se mogu prilagoditi čitavoj kolekciji. Boje su prigušene i mekih tonova - srebrno siva, plava i crna, sa nijansama crvene koja daje svežinu. Kolekcija je napravljena od održivijih materijala, dok je većina u potpunosti od recikliranih materijala.

Foto: Promo

Tekst: Promo
 

Pročitajte još

Pročitaj još

NOSI, NEGUJ, RECIKLIRAJ - Minna Carlberg o viziji H&M-a

U intervjuu za Harper's BAZAAR Srbija, razgovarali smo o zelenijoj budućnosti, jesenjim trendovima i novim inicijativama H&M grupe.

Pop-art alert: H&M muška kolekcija sa printovima Kita Haringa

H&M sa ponosom predstavlja najnoviju kolekciju muške odeće sa printovima Kita Haringa, legende američke pop-art scene.

Rolke kao omiljena zimska investicija

Sniženja počinju, a ako još uvek niste odabrali svoj omiljeni komad, pravi je čas da to i učinite.

7 all-time komada za svaki dan

Klasični odevni komadi su uvek pametna investicija.

Esquire i HM predstavljaju AthleisureMan kolekciju

Upravo u tome je prednost Athleisure kolekcije koja je savršena za svaki dan u nedelji. Od poslovnih prilika do izlazaka i sporta, komadi koji čine deo nove muške kolekcije predstavljaju pun pogodak. Najpreciznije bi se mogla opisati kao streetwear ali budući da je vrlo komforna i udobna odgovaraće i muškarcima koji preferiraju sportski stil odevanja.

H&M najavljuje saradnju sa Džoanom Ortiz na kolekciji punoj živopisnih printova

H&M sa uzbuđenjem najavljuje saradnju sa kolumbijskom dizajnerkom Džoanom Ortiz na koketnoj i ženstvenoj kolekciji. Zajedno sa živopisnom paletom boja, egzotičnim cvetnim printovima i glamuroznim siluetama, koje su sinonim za Ortiz i njen dizajn, kolekcija obiluje elegantnim haljinama koje se mogu nositi tokom čitavog dana. Ekskluzivni „pre-drop“, koji se sastoji od četiri haljine, biće dostupan od 3.decembra, a glavna kolekcija predstaviće se u