H&M mini kolekcija za plažu je letnji must have

Lako nosive letnje kombinacije koje vas mogu odvesti direktno sa plaže na piće i večeru na otvorenom

hm

H &M ovog leta otkriva H&M Studio mini letnju capsule kolekciju za plažu, koja je fokusirana na regenerativno uzgajan pamuk. Ova limitirana serija obuhvata svega nekoliko ključnih komada, uključujući dve maksi haljine, dva kaftana, kao i top i suknju, svaki od njih izrađen od Regenerative Organic Certified® pamuka. Kolekcija će biti dostupna na hm.com od 4. jula.

Glavni komad je maxi haljina sa cvetnim aplikacijama koje stvaraju taktilan, ali i delikatan efekat. Slična po opuštenosti u silueti je i crna maxi haljina koja se blago širi. Kaftani dolaze u dva stila pogodna za plažu – kratki sa crno-belim printom i dugi od slojevite bele, prozirne tkanine. Tu su i top i široka suknja ukrašeni apstraktnim aplikacijama u zagasitoj nijansi kajsije.

Svaki komad je napravljen od Regenerative Organic Certified®  pamuka. Ovakva vrsta pamuka uzgaja se bez upotrebe veštačkih pesticida ili đubriva i ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO). Uzgajanje Regenerative Organic Certified® pamuka fokusira se na dobrobit životinja, obnavljanje zemljišta i poboljšanje života poljoprivrednika.

„Ovom capsule kolekcijom želeli smo da stvorimo lako nosive letnje kombinacije koje vas mogu odvesti direktno sa plaže na piće i večeru na otvorenom. Svestranost i trajnost su ključni za naš dizajnerski tim, pa su oni odlučili da stvore ultimativnu letnju haljinu od visokokvalitetnog pamuka, koju će naši kupci voleti iz godine u godinu“, rekla je Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerka ženske odeće i kreativna savetnica u H&M-u. 

Najnovije