H&M sa ponosom predstavlja kolekciju u saradnji sa modnom ikonom Iris Apfel

Najnovija H

Kolekcija nastala iz ove kolaboracije biće dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj od 31. marta 2022.

Iris Apfel poznata je po svom stilu, istaknutoj individualnosti i smelim odevnim kombinacijama. Njena ideja je da stil i inspiraciju možete pronaći od svakog i svuda, bez obzira na cenu. Inspirisana jedinstvenim darom Iris Apfel i estetikom more-is-more, kolekcija Iris Apfel x H&M nudi divne komade odeće i modne dodatake dizajnirane za svakoga.

Kolekcija je napravljena od razigranih mešavina tekstura, dezena i krojeva. Paleta fantastičnih, živih boja dominira – canary žuta, smaragdno zelena, blistavo ljubičasta, živopisna tirkizna i narandžasta kao zalazak sunca. Linija nakita i modnih dodataka dizajnirana je da upotpuni garderobu. Baš kao što Iris crpi inspiraciju iz slojevitosti i ima naklonost prema chunky komadima nakita, modni dodaci su tematski sa motivima biljaka, životinja i blaga iz drugog sveta.

“H&M je sjajan i apsolutni je pionir u svom polju, a to volim! Volim i kad kreiram nešto što je po povoljnoj ceni, što je H&M već savladao”

Iris Apfel

H&M je želeo da radi sa Iris zbog njenog eklektičnog ukusa i uticaja na modni svet. Ona je oličenje onoga što nazivamo lični stil – njen je i blistav i eklektičan i vanvremenski. Iris pokazuje šta je zapravo moda, to je način da se izraziš, da kažeš ko si ili šta bi želeo da budeš i da se pri tom zabaviš. Ona je zaista prava inspiracija.”

Ann-Sofie Johansson, kreativna savetnica za žensku odeću u H&M-u. 

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije