Harper's Bazaar Srbija

Invisible Touch: Irina Shaik u novoj Intimissimi kampanji

Prodavnice se ponovo otvaraju i korak po korak, uz sve neophodne mere predostrožnosti, vraća se sve u normalu.

Nakon meseci provedenih u pidžami, zaboravljajući postojanje grudnjaka, došlo je vreme da se obnove stare navike. Intimissimi upoznaje žene sa udobnom i laganom kolekcijom, savršenom za dolazak leta. To je Intimissimi Invisible Touch, koju nosi jedinstvena i neponovljiva Irina Shaik, viđena kroz objektiv Rowana Papiera.

Među glavnim akterima ove nove kolekcije nalazimo novi til od mikrofibera, laganu tkaninu koja miluje kožu i pogodna je za letnju sezonu.

Grudnjak Sveva izrađen je od crnog tila, a od iste tkanine izrađene su i gaćice. Intimissimi tako u kolekciju uvodi novo vlakno, savršeno za prolećnu sezonu: mekano na dodir, nežno na koži i sa gotovo nevidljivim finišom, koje je, u svojoj jednostavnosti, dizajnirano za najdiskretniji i najfinijiji ukus.

Novi til korišćen je za kreiranje potpuno nove Intimissimi Invisible Touch linije, uključujući grudnjake, gaćice i bodije tako lagane da bi bili savršeni za nošenje ispod odeće. Među njima je i lagani grudnjak Sveva koji garantuje optimalnu podršku grudima. Bretele su od tkanine i potpuno podesive, napravljene novom tehnologijom koja omogućava držanje i podršku uz održavanje lepog izgleda. Traka, takođe od tila, izrađena je sa sirovim rezom i gotovo se ne oseća na koži.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Intimissimi (@intimissimiofficial) onMay 24, 2020 at 5:08am PDT

Najnovije