Jacquemus – dirljive objave koje je posvetio svojoj majci

Tri posta puna fotografija sa ženom koja je njegov izvor inspiracije.  

Objavljujući seriju fotografija sa svojom majkom, Simon Porte Jacquemus je želeo da ponovo putem svog Instagram profila pošalje svoju poruku ženi koja je njegov neiscrpni izvor inspiracije.

Talentovani francuski dizajner više puta je iskazivao ljubav prema svojoj majci, koju je izgubio pre više od deset godina. Na kraju krajeva, kao što je 30-godišnji umetnik otkrio, njegov brend njoj duguje ime: „Pre 10 godina, kada sam izgubio majku, odlučio sam da pokrenem brend sa njenim imenom: Jacquemus. Mogu da govorim o njoj jer je ona žena koje me inspiriše”, rekao je.

Ovaj put je sa svojim pratiocima na mreži podelio fotografije sa nekoliko nežnih sećanja iz detinjstva:

“Detinjstvo sam proveo spavajući sa njom u krevetu. Detinjstvo sam proveo prerušavajuću se u nju. Detinjstvo sam proveo ukrašavajući kuću kada je išla u supermarket. Detinjstvo sam proveo davajući joj sirupe do kasno u noć. Detinjstvo sam proveo smejući se i plačući u njenom naručju. Detinjstvo sam proveo plešući s njom na kauču glasno slušajući Marie La Forêt, detinjstvo sam proveo u njenim suknjama, haljinama i potpeticama uz san da je sve moguće. Hvala ti, volim te.” – napisao je dizajner u opisu fotografija.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) onJun 7, 2020 at 1:48pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) onJun 7, 2020 at 2:12pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) onJun 7, 2020 at 2:21pm PDT

Najnovije