Jacquemus predstavio svoje prve Nike patike

Oh la la!

Brendovi sportske odeće trenutno su u sveopštoj trci da proizvedu najbolju saradnju sa luksuznim modnim imenima. Nakon nedavnog partnerstva između Adidasa i Balenciage, Nike je odgovorio najavom najnovije kolekcije fokusirane na žene, sa Jacquemusom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Deo kolaboracijske kapsule prikazan je u maju, a sada nam je predstavljen i izgled prvih patika. „Dizajnirali smo žensku atletsku obuću sa senzualnim detaljima i neutralnim bojama, uključujući i moju ličnu interpretaciju Humare – mog omiljenog modela Nike obuće“, rekao je Simon Porte Jacquemus na pitanje o inspiraciji za dizajne.

Prve Jacquemus x Nike patike dolaze u dve boje – braon i bež, i inspirisane su siluetom ACG Nike modela. Dodir modnog brenda vidi se u čistijoj estetici, uglađenijem središnjem delu patike prekrivenog belom površinom koju krasi sitniji logotip sa uzvišenom metalik zlatnom obradom. Baneri u vidu traka i dalje su prisutni ali u smanjenoj količini, dok donji delovi đona inspirisani obućom za planinarenje ostaju netaknuti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Maloprodajna cena tek bi trebalo da bude objavljena.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije