Harper's Bazaar Srbija

Jenna Ortega u još jednoj kampanji

Nemački brend sportske odeće odlučio je da se dodvori mlađoj publici, a nema boljeg načina za to od uzimanja najpopularnije glumice današnjice za ambasadora brenda.

Kada se spoje Adidas Performance i adidas Originals dobije se hibrid namenjen isključivo Generaciji Zed, a niko ga ne može bolje predstaviti od slavne Wednesday Addams.

Čitava kolekcija predstavlja mešavinu najnovije tehnologije koju su razvili i ležernih komada koji su tu da osiguraju udobnost, raznovrstnost i nepogrešivi cool efekat. Pored crne i bele čitavom prolećnom linijom dominira i boja lavande za koju adidas tvrdi da će obeležiti ovo proleće.

Pored Jenne, u kampanji su se našli i australijska fudbalerka Marry Fowler i južno korejski fudbaler Son Heung-Min, kao glavne zvezde koje su tu da bi privukli sportske fanove ovog brenda.

Odeća je napravljena u dobrom starom originals duhu, kako bi izazvala nostalgiju, a mi smo sigurni da će privući ciljnu publiku, zbog koje se čini da su svi brendovi pomahnitali pokušavajući da im se dodvore.

Slike Jenne Ortege iz ove kampanje možete pogledati u galeriji.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Najnovije