Harper's Bazaar Srbija

Da li je Justin Bieber preterao na dodeli Grammy 2022?

Pop zvezda nominovana je za sjajnih osam Grammy-ja ove godine.

Bieber-ovi znaju kako da privuku pažnju gde god da se pojave, bilo ekscentričnim stajlinzima ili naglašavanjem svog (trenutnog) odnosa.

Justinov poslednji album “Justice” obezbedio mu je čak osam Grammy nominacija ove godine – samo hit pesma “Peaches”, nominovana je istovremeno za najbolji R&B performans, pesmu godine, najbolji muzički video i najbolji snimak.

Ovim povodom, popularan mladi par prošetao je crvenim tepihom 64. dodele muzičkih nagrada ostavljajući snažan utisak večeri. Dok je Hailey donela svoju ležernu estetiku kul devojke u beloj Saint Laurent slip haljini od svile, uklapajući je sa romantičnom, opuštenom pletenicom i zlatnom ogrlicom sa cirkonima, Justin je odlučio da da novo značenje reči “oversized”.

Uz Balenciaga sivo odelo, koje mu je bilo preveliko, predugačko, preširoko, te je odavalo utisak kao da visi sa njega, nosio je omražene Croc papuče, dok je ispod sakoa imao basic majicu bele boje. Da je pink boja vladala i ovogodišnjom dodelom muzičkih nagrada, dokazao je pop umetnik, birajući pink kapu kao dodatak svom red carpet izdanju.

Prilično neobičan stajling?

No, čini se da Bieberu prenaglašen stajling nije bio dovoljan za medijski fokus na sebe, već je odlučio da pred foto-reporterima razmeni nežnosti sa suprugom, te smo svedočili zanimljivim poljupcima na crvenom tepihu.

Statement outfit ili preterivanje? Odlučite sami klikom na našu galeriju.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

 

Najnovije