Harper's Bazaar Srbija

Mr.Big i prava izabranica njegovog srca zasenili ekipu “Seks i grada” na crvenom tepihu

Svojim stajlinzima i energijom dokazali su da pravim odabirom outfita i jednostavnost nekada znači statement.

Sinoć je u Njujorku održana premijera franšize “Seks i grada”, pod nazivom “And just like that”. Crvenim tepihom događaja prošetale su zvezde ovog hit serijala u high fashion odevnim kombinacijama, no 67-godišnji Chris Noth u društvu svoje 39-godišnje supruge izazvao je opštu pomamu, odvlačeći svu pažnju na sebe.

Mr.Big, šarmantan kao i uvek, pojavio se u mornarsko plavom odelu, ispod kog je nosio ležerno zakopčanu plavu košulju, dok je njegova supruga, Tara Wilson izgledala senzacionalno u svilenoj Zimmermann haljini na preklop. Model mini dužine u koralnoj boji, laskavo je istakao njenu siluetu. Stajling je zaokružila srebrnim sandalama i minimalističkim nakitom.

Odabirom prave boje, materijala i kroja koji savršeno pristaje figuri, jednostavnom odevnom kombinacijom Tara je uspela da donese statement izgled red carpeta.

Svojom iskrenom ljubavlju koja traje skoro 10 godina i koja je i više nego očigledna, doneli su jednu posebnu energiju, koju su preneli kako na sve prisutne, tako I na fotografije, gde smo imali prilike da vidimo razmenjenje poljupce, nežnosti i osmehe.

U našoj galeriji, pogledajte kako je sve to izgledalo sinoć.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije