Harper's Bazaar Srbija

Kako nova kolekcija nakita Serene Williams pomaže vlasnicima malih preduzeća

Serena Williams lansirala je novu kolekciju nakita koja će pomoći u pružanju podrške vlasnicima malih preduzeća na koje je negativno uticala globalna pandemija koronavirusa.

Pod nazivom “Unstoppable”, kolekcija je sastavljena od samo dva komada nakita, ogrlice i narukvice, koje su izrađene od srebra i imaju krug sa urezanim nazivom kolekcije, koja je dizajnirana da predstavlja “pozitivnost i odlučnost”.

Komadi su napravljeni u saradnji sa draguljarom K.P. Sanghvi i dostupni su za kupovinu na sajtu Serene Williams.  100% zarade (od sada do 5. avgusta) ide „The Opportunity Fund“, organizaciji koja pomaže malim preduzećima i marljivim preduzetnicima sredstvima i finansijskim savetima u Sjedinjenim Državama.

“Tako sam uzbuđena zbog kolekcije Unstoppable”, napisala je teniska zvezda i dizajnerka na Instagramu. “Ona predstavlja spokoj i jedinstvo i podseća vas da su vaš optimizam i snaga nezaustavljivi.”

U saopštenju za štampu, Luz Urrutia, izvršni direktor „The Opportunity Fund“, objasnila je važnost podrške ovim preduzećima, od kojih su mnoga u vlasništvu crnaca.

“3.3 miliona – 10 procenata – malih preduzeća u državi je zauvek propalo između februara i aprila. Ali, preduzeća koja su u vlasništvu crnaca snosila su veliki deo gubitaka; s tim da se više od 40 odsto preduzeća u crnom vlasništvu trajno zatvorilo zbog finansijske krize koju je doneo COVID-19. Moramo odlučiti kako želimo da izgledaju naše glavne ulice kada se ovo završi. I moramo odlučno delovati. Ovde imamo priliku da izgradimo nešto bolje nego što smo imali ulaganjem u crne preduzetnike.”

harpersbazaar.com/uk

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) onJul 9, 2020 at 3:03pm PDT

Najnovije