Harper's Bazaar Srbija

Jedno od najlepših izdanja pevačice Adele u poslednje vreme

Fascinantna Schiaparelli toaleta pevačice ostavila je najveći utisak prethodnog vikenda.

Otkada je Daniel Roseberry preuzeo kormilo modne kuće Schiaparelli u 2019. godini, dramatični izgledi njegovih modela šokirali su, ali i oduševili modni svet. Nakon dramatičnog izgleda Lady Gage na inauguraciji predsednika Joe Biddena i senzacionalno ukrašene haljine “pluća” Belle Hadid u Kanu, na dnevni red stigao je Holivud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Ovog vikenda, na uglednom događaju sa svojim sada zvaničnim partnerom Richom Paulom, Adele je nosila crnu Schiaparelli toaletu sa detaljima preko ramena poput oblaka koja je potpuno očarala sve prisutne, ali i modne kritičare.

Pevačica moćnog glasa objavila je na Instagramu seriju odabranih fotogarafija koje prikazuju njenu skulpturalnu haljinu i smele naušnice koje je izabrala da upotpuni siluetu starog Holivuda. Slatki biseri u zlatnim zubima simbolizuju upravo intrigantne motive u srcu Schiaparellijevog nadrealističkog glamura: uho, oči, nos, usne i ….

Roseberry i Adele su savršen spoj jer je kreatorov rad savršen za ženu koja je oduvek išla svojim putem, umesto da igra po pravilima muzike ili industrije slavnih. „Želim da napravim alternativnu kuću visoke mode“, rekao je dizajner iz Teksasa, osporavajući tradicionalne kodove pariških modnih dizajnera i transformišući modu u elemente prave fantastike.

Prevucite tri fotografije Adelinog posta na Instagramu i na poslednjoj pogledajte jedan od primera za hashtag #couplesgoals. Bennifer, ko?

Priredila: Natalija Knežević

Foto: Instagram

Najnovije