Harper's Bazaar Srbija

Ko će se pojaviti na ovogodišnjoj Met Gali?

Otkrivamo koje zvezde će se pojavaiti na najvećem modnom događaju godine

U trenutku kada je objavljeno da će tema ovogodišnje Met Gale biti „In Honor of Karl“, najveći modni događaj godine još nestrpljivije isčekujemo.

Kako se Met Gala 2023. približava, krajnje pitanje ostaje: Ko će sve prisustvovati? Jedine zvezde za koje sigurno znamo da će biti tamo su Penelope Cruz, Dua Lipa, Mihaela Koel, Roger Federer i Anna Wintour. LaLa Anthony, Derek Blasberg, Chloe Fineman i Ema Chamberlaiun takođe će biti prisutni dok preuzimaju uloge voditelja prenosa uživo sa crvenog tepiha. Osim toga, listu gostiju nećemo zvanično znati do same večeri, međutim, šuškalo se o spiskovima koji spekulišu ko će hodati čuvenim stepenicama.

Neke od poznatih ličnosti za koje se priča da će prisustvovati su: Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj, Selena Gomez, Rosalia, Miley Cyrus, Zendaya, Bella Hadid, Gisele Bundchen, Cardi B i Bad Bunny.

Sa temom u čast Lagerfelda, možemo očekivati njegove omiljene modele, kao što su Cara Delevigne, Naomi Campbell, Advoa Aboah, Adut Akech, Claudia Schiffer, Kendall Jenner, Luna Bijl, Kate Moss, Linda Evangelista, Alek Vek i Devon Aoki.

 

Tekst: A.L.

Foto: Profimedia

 

Najnovije