Harper's Bazaar Srbija

Wooow! Ovako se nosi Gucci na način Lady Gage

Pop diva stajlingom kanališe svoj filmski alter ego - Patriziu Reggiani.

„Šta god da nosim, ​​služiću bolnom italijanskom glamuru iznutra“. Ova zanimljiva mantra Lady Gage, pomogla joj je da se poistoveti sa svojim likom čuvene Patrizie Reggiani i oblikuje stil za ekranizaciju „House od Gucci“.

U tom maniru Gaga se pojavila na premijeri filma u Londonu, noseći usku čokoladno-braon haljinu od svile, brenda Et Ochs. Dekoltiranu haljina na bretele, sa dubokim prorezom u suknji – koji je otkrivao njene vitke noge, uklopila je sa vrtoglavo visokim potpeticama londonskog brenda D’Accori, specijalistom za cipele za zabave. Stajling je zaokružila Alighieri nakitom.

Drugim outfitom Gaga je otelotvorila Gucci kraljicu – Patriziu Reggani, noseći Gucci kreaciju: haljinu i preko nje ogrtač, koje su krasili detalji u vidu monograma brenda, kao i svetlucavih nitni. Zaljubljenica u platformu, i ovog puta je ponela visoke potpetice, brenda Pleaser.

Aksesoarima, metalnom Gucci Zumi torbom i naočarima za sunce Victoria Beckham, zaokružila je ovaj perfektno glamurozan outfit.

Izgleda da je inspiraciju za svoj beauty look potražila u starom Holivudu, te je svoje platinaste uvojke stilizovala bočnim, savršenim talasima, dok je izbor šminke pao na smokey-eye tehniku i nude ruž za usne.

Kako je Lady Gaga zapravo izgledala na ovoj turneji, pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović

Najnovije