Harper's Bazaar Srbija

Lauryn Hill peva u novom filmu Louis Vuitton

Crno-beli kratki film prikazuje Hill koja strastveno izvodi šest pesama!

“Doo Wop (That Thing)” peva Lauryn Hill u novom filmu koji je prvi put objavio Louis Vuitton.

21-minutni film podudara se sa revijom za mušku kolekciju proleće/leto 2021 koja se odigrala ranije u avgustu, u Šangaju.

“Gospođa Lauryn Hill stvorila je originalni snimak koji je nastao iz neumoljive radosti i zvučne mašte”, kaže Virgil Abloh, direktor LV-a za kreativne muške kolekcije. “Za mene je Lauryn Hill zauvek muza.”

Režijom Naima Ramos-Chapman, crno-beli kratki film prikazuje Hill kako strastveno izvodi šest pesama sa bendom: “Guarding The Gates”, “Queen & Slim”, “Black Rage” i njene omiljene klasične numere sa njenog istorijskog albuma, koji je debitovao 1998. godine, “The Miseducation of Lauryn Hill”  – “Everything is Everything”, “Lost Ones”, “Ex Factor ” i, naravno, “Doo Wop (That Thing)”.

Snimci su snimljeni krajem jula u MLH studiju u Nju Džersiju. Film je premijerno prikazan na show-u Virgila Abloha u Šangaju 7. avgusta, prikazivanjem negde na sredini defilea.

Hill je najavila da će Abloh i Louis Vuitton donirati MLH fondaciji i da će „sav prihod ići crnim preduzećima pogođenim COVID-19.“

harpersbazaar.gr

Najnovije