Harper's Bazaar Srbija

“House of Gucci”: Lady Gaga ukrala šou na najiščekivanoj premijeri sezone!

U svom maniru, Gaga je bila apsolutna zvezda na sinoćnoj premijeri filma o modnom carstvu Gucci.

Promotivna turneja filmskog ostvarenja “House of Gucci” zvanično je počela, a, kada je reč o crvenom tepihu ovog događaja, činjenica je da svet očekuje mnogo i da zvezde filma imaju nameru to da im i pokažu.

Sinoć su, na britanskoj premijeri u Odeon Luxe Leicester Square u Londonu, Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek i Jared Leto zakoračili u stajlinzima dostojnim debija ovog modnog filma, koje je režirao Ridley Scott.

“House of Gucci” prikazuje događaje koji su doveli do ovog nemilog događaja, kao i one nakon ubistva Mauricija  Guccija koje je organizovala njegova bivša supruga Patrizia Reggiani, 1995 godine.

Maurizio je u to vreme bio na čelu kultne italijanske modne kuće, osnovane od strane njegovog dede Guccio Gucci-ja.

Direktno sa piste Gucci Love Parade od prošle nedelje, Lady Gaga stigla je u tamnoljubičastoj plisiranoj haljini od šifona sa istim mrežastim čarapama i rukavicama ukrašenim kristalima, koje su bile prikazane na reviji. Kombinaciju je zaokružila čizmama sa platformom koje su njen zaštitnički znak.

Salma Hayek opredelila se za upečatljivu zlatnu haljinu sa V-izrezom, a oba dizajna, bila su naravno sa potpisom kuće Gucci.

U galeriji pogledajte kako je izgledala gala premijera filma House of Gucci, kao i koje su to sve slavne filmske zvezde deo ovog ostvarenja.

Foto: Profimedia

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije