Harper's Bazaar Srbija

Ljubav Carrie Bradshaw prema Fendi Baguette torbama je možda otišla predaleko

Junakinja je svoju fashion opsesiju upravo podigla na viši nivo.

Kolekcionarka cipela, posebno onih sa Manolo i Louboutin potpisom, Carrie Bradshaw, glavna junakinja Seksa i grada koju tumači Sarah Jessica Parker, obožava i torbe, ali ne bilo kakve. Da obožava Fendi Baguette postalo je jasno još u trećoj sezoni serije, kada u jednoj epizodi pljačkaš zahteva od nje da mu da svoju torbu, a ona, pretužno izgovora its baguette.

Tokom godina, slobodno možemo reći i decenija, Carrie je nosila razne Fendi komade u hit HBO seriji, a onda je nastavila i u rebootu And Just Like That… koji se ovih dana snima na ulicama Njujorka. I to nije sve, u 2022. Sarah Jesicca Parker napravila je saradnju sa modnom kućom Fendi, dizajnirajući kapsula kolekciju Baguette torbi.

I zato se postavlja pitanje – kako neko ko je celog života nosio Fendi Baguettes može nadmašiti samu sebe? Pa tako što će je nositi kao ogrlicu!

Obučena u oversized kaput sa sitnim prugama, udoban sivi džemper i pantalone u boji kajsije, Sarah Jessica Parker je – uslikana juče na njujorškim ulicama u liku Carrie Bradshaw, osim dijamantske ogrlice na vrat je stavila i minijaturnu Fendi Baguette torbicu. Nije poznato da li je njena nova ogrlica – tačnica vintage model ili je potpuno nova, u svakom slučaju, slična može da se pazari na sajtu 1stdibs.com za 699 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @parkersglamour

A ako vam se ne dopada to što Carriena torbica nije praktična, imajte na umu da je apsolutno u skladu sa njom i njenim modnim stilom. Aksesoari su njena stvar. Nedavno je uslikana sa torbom u obliku istinskog bageta, a skoro sa golubom u ruci. Golub je torba brenda JW Anderson, a nas zanima šta je njen sledeći potez kad je tašna u pitanju. Možda minđuše – torba?

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije