Harper's Bazaar Srbija

Manekenka Karlie Kloss prvi put će postati mama

Ovo je prvo dete Karlie Kloss i njenog supruga Joshue Kushnera.

Čini se da među modelima postoji pravi baby boom: nakon Gigi Hadid koja je nedavno postala majka, u drugom stanju su Elsa Hosk i Emily Ratajkowski, a njima se sada pridružuje i Karlie Kloss.

Manekenka i njen suprug Joshua Kushner čekaju rođenje svog prvog deteta, koje će na svet doći iduće godine. Informacije je potvrdio izvor iz užeg kruga para. „Karlie je oduševljena što očekuje svoje prvo dete 2021. godine. Ona će biti najneverovatnija majka“, rekao je izvor u izjavi.

Par se venčao u oktobru 2018. godine. Održali su jevrejsku ceremoniju u Njujorku. Kloss je za tu priliku nosila Dior haljinu po meri. Suprug manekenke, Joshua Kushner, brat je Jareda Kushnera, zeta i višeg savetnika Donalda Trumpa. Karlie je čak prešla na judaizam da bi se udala za njega. Par je najavio veridbu u julu 2018. godine, a venčali su se tri meseca kasnije.

Karlie Kloss je jedan od najpopularnijih modela na svetu. Učestvovala je u mnogim reklamnim kampanjama, bila je muza Johna Galliana tokom njegovog mandata u Dioru i Oscara de la Rente u poslednjim godinama njegovog života. Takođe je veoma zaljubljena u programiranje i stalno uči nove stvari iz ove oblasti. Za nju je ovo prvi brak i prvo dete.

Najnovije