Margot Robbie je novo Bottega Veneta lice

Glumica je ušla u novu modnu eru.

Kako smo je dosad na crvenim tepisima viđali u Chanel odevnim komadima, pojavljivanje Margot Robbie u kreaciji brenda Bottega Veneta izazvalo je pravo oduševljenje kod publike i modnih kritičara. 

Glumica se u dvodelonom kostimu italijanske modne kuće pojavila na događaju koji je organizovala Akadameija filmskih umetnosti i nauka, dodeli takozvanih Governors nagrada u Los Anđelesu, a neki od zaljubljenici u njen novi stil išli su toliko daleko na društvenim mrežama da su zaključili da se Margot sada više smeje nego kad je nosila Francuze.

Tridesetvogodišnja glumica, koja osmeh zaista nosi kao aksesoar, pojavila se u vrlo jednostavnoj kombinaciji – zelenom, simetričnom topu i suknji, deo Bottega Veneta resort kolekcije za 2023, uparivši je sa zlatnim alkama i nizom narukvica na desnoj ruci. 

Izgleda da je ugovor koji je Margot imala sa Chanelom zaista istekao, ali još uvek nije zvanično potvrđeno da li je postala ambasador italijanske modne kuće. Filmski događaj posetila je sa suprugom Tomom Ackerleyem, a bili su tu i njene kolege i prijatelji, među kojima i Cate Blanchett, Tylor Russell, Olivia Wilde, Jennifer Lawrence, Florence Pugh, Kaia Gerber i drugi. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

 

Najnovije