Harper's Bazaar Srbija

Najbolja izdanja sa MTV EMA dodele nagrada

Taylor Swift, Rita Ora, Bebe Rexha i mnogi drugi zasijali su u punom sjaju na MTV dodeli evropskih muzičkih nagrada u Dizeldorfu

Svi ćemo se složiti da ovaj događaj nije kao što je bio ranije. Mnogo manje slavnih se odaziva pozivu, a kreacije iz godine u godinu postaju sve manje zanimljive. Međutim, ove godine neki od njih uspeli su da odgovre na zadatak koji im je ova manifestacija zadala.

Taylor Swift je bila glavna zvezda u haljini ukrašenoj draguljima, postavljajući modnu lestvicu večeri. Kreaciju koju je nosila potpisuje  David Koma, a ona se sastojala od mrežaste suknje sa velikim draguljima preko gornjeg dela koji je blistao pod reflektorima.

Ovogodišnji događaj održao se u Dizeldorfu a voditelji programa bili su Rita Ora i Taika Waititi. Ora je nosila čipkani kombinezon koji je kreirao Elie Saab.

Na crvenom tepihu su joj se kasnije pridružile Maia Jama, koja se odlučila za crnu haljinu sa providnim prugama i ogrtačem, Bebe Rexha u strukturiranoj plavoj haljini od somota.

Stormzy, Ava Max i Lewis Capaldi su nastupali, ali glavni fokus je naravno bio na dobitnicima EMA nagrada. Harry Styles prednjačio je u nominacijama sa čak njih sedam, dok je pobedio u dve kategorije, nakon njega sa najviše osvojenih EMA nagrada našla se naravno Taylor Swift koja je pokupila četiri od šest nagrada za koje je bila nominovana, dok joj mi dodeljujemo i petu, i to za najbolje odevenu.

Ukoliko vas zanimaju ostali dobitnici nagrade za najbolje obučene, predlažemo vam da se se uputite u galeriju jer tamo ćete pronaći 10 najbolje odevenih zvanica MTV EMA dodele nagrada za 2022. godinu.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Najnovije