Nathalie Dahn: Novo lice nežnosti

Zvezda naše Decembarske digitalne naslovnice, Nathalie Dahn, modnim editorijalom uspela je da razvedri tmurne zimske dane, vešto i samouvereno pozirajući na razigranoj obali ispred objektiva  poznate modne fotografkinje Daria-e Gladkova-e.

Minđuše YSL
Prsten Cartier
Jakna Yves Solomon
Haljina Phillip Lim
Čizme Prada

Da li biste želeli da nas upoznate sa svojim razvojnim iskustvom koje vas je dovelo do kreativnog sveta mode i modelinga?

Oduvek sam gajila strast prema modi, i od malih nogu me je modeling veoma privlačio. Sa 16 godina sam imala svoje prvo fotografisanje u Berlinu u Nemačkoj. Nakon toga sam se preselila u NYC, što mi je ujedno bio i životni san. Imala sam sreću da je moja porodica iz Amerike, gde smo i živeli, te sam imala priliku da pohađam školu glume na Menhetnu. Vrlo  brzo se desila i prva naslovnica kao i catwalk na NYFW. Duboko sam zahvalna na tome gde sam danas.

Šta vam je do sada najveća inspiracija?

Uglavnom me inspirišu ljudi iz mog bliskog okruženja. Zista mislim da je svaka osoba jedinstvena i da svako ima nešto posebno da ponudi. Živim za upozavanje novih ljudi, i za putovanja na nova mesta.

Minđuše YSL
Jakna Sacai

Recite nam nešto o brendovima kojima verujete kada su moda i beauty u pitanju?

Najviše verujem sopstvenom brendu. Uvek ističem da nije važno šta nosiš, već kako nosiš. Samopouzdanje je ključno.

Živimo u vremenu u kom je biti fit ultimatum, za šta ste vi odličan primer. Recite nam kako uspevate da održite zdrav um i zdravo telo?

Važno je zadovoljiti sve svoje ljudske potrebe, kao što su san, ishrana pa čak i sreća i pozitivno razmišljanje. Ovo su osnove koje su vam potrebne da biste se istakli u svemu drugom – u odnosima, karijeri i svim drugim aspektima života. Morate biti posvećeni, ne samo posvećeni fitnesu, već opštem blagostanju.

Minđuše Chanel
Top Zimmerman
Pantalone Atelier Biser

Kako biste definisali svoj modni ukus nakon što ste imali priliku da sarađujete sa mnogim poznatim svetskim brendovima, kao i da šetate na svetskim fashion week-ovima?

U modi volim promene. Klasičan i bezvremenski stil je uvek sigurna opcija. U poslednje vreme sam se klonila jeans-a, osim ako ne idem na kasting. Za svakodnevne kombinacije preferiram ženstvene lepršave haljine, za koje smatram da pristaju svakoj ženi.

Koja nam još iznenađenja pripremate u budućnosti? Da li trenutno radite na nekim projektima?

Uvek radim na nečemu novom. U pitanju je nešto iz polja mode i lepote što je i moja najveća strast. Bićete u toku…

Minđuše i kaiš Chanel
Haljina Marie Saint Pierre
Cipele Louis Vuitton

Uz toliko veliku bazu obožavatelja, sasvim izvesno idu i kritičari. Kako se nosite sa njima?

Nemam odnos prema tome. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Jedino kada uzimam kritiku u obzir jeste kada je upućena od voljene osobe, ili stručnjaka iz modne industrije.

Hvala vam na vremenu. Da li imate neku poruku za vaše fanove?

Verujte u svoj put, i gledajte na život sa vedrije strane.

Minđuše i kaiš Chanel
Haljina Marie Saint Pierre

English here:

Would you like to tell us about your journey that led you to this creative world of fashion and modelling?

I always had a passion for fashion and was very drawn to modeling from a young age. When I was 16 I had my first photoshoot in Berlin Germany. Then I moved to NYC which had always been a life long dream. I am lucky to have my family from America so I lived with them there and went to acting school in Manhattan. I signed and quickly landed my first cover and walked NYFW. I always pray and am very thankful for where I am today.

What has been your biggest inspiration so far?

I get mostly inspired from the people around me / in my close circle. I truly believe every single person is so unique and has something special to offer. I live for meeting new people and traveling to new places.

Minđuše YSL
Prsten Cartier
Jakna Yves Solomon
Haljina Phillip Lim

Tell us about the Brands you swear by when it comes to fashion and beauty?

I swear by my own brand. I always say it’s not what you wear but how you wear it. Confidence is key.

We have been stressing about staying fit and you set a great example when it comes to the same, tell our audience about your fit mind and body?

It’s important to satisfy all your basic human needs, such as sleep, nutrition, and even happiness and positivity. These are the basics you need in place to excel in everything else – your relationships, your career, and all other aspects of your life. This goes back to the first point of making a commitment – and not just a commitment to fitness but to your overall wellbeing.

Minđuše YSL
Prsten Cartier
Jakna Yves Solomon

How would you define your taste in fashion having worked with brands and strutting on esteemed runways?

I love switching things up! Classic and timeless as a go-to for sure.I’ve stayed away from jeans lately (unless I am going to a casting). For daily wear I prefer  feminine flowy dresses – I feel like they are flattering to every woman.

 What more surprises do you have for us for the future? Are you working on some projects right now?

I am always working on a new project. It is something in the fashion / beauty sector that’s always been my greatest passion. Stay tuned…

Haljina Acler

With such a huge fanbase, it’s obvious that you must have some criticizers. How do you deal with them?

Two words: I don‘t. Everyone‘s entitled to their own opinion. The only time I differentiate is when it comes to constructive criticism from a loved one or expert in the industry.

Minđuše i ogrlica Area
Top Givenchy

Thank you for your time! What message would you like to leave your fans with?

Trust your journey and look on the bright side of life.

Team credits:

Model: Nathalie Dahn @nathaliedahn

Photographer: Daria Gladkova @gladkova_photography

Make up & Hair: Anastasia Eisenberg Fashion @anaeisenberg

Stylist: Adriana Popovic @adrianapopovic

Video backstage: Vera English @vera_english

PR: Wave mags Agency @wavemags

Najnovije