Nosite ih poput francuskinja! 5 pravila za kombinovanje širokih pantalona na francuski način

Ovo su pravila koja morate da ispoštujete ukoliko želite da prenesete šik sa ulica Pariza u svoje garderobere.

Ukoliko želite da budete stilizovane poput francuskinja, neizostavna stavka vašeg ormara definitivno moraju biti pantalone sa širokim nogavicama. Ako ste jedna od onih osoba koja je sa trendom širokih pantalona konačno odlučila da izađe iz svoje zone konfora, opredelivši se za pomenuti model, tu smo da vas ohrabrimo i inspirišemo kako da ih stilizujete.

S’obzirom na činjenicu da pantalone sa širokim nogavicama mogu biti komplikovane za stilizovanje, odlučili smo se da vam predstavimo nekoliko savršenih kombinacija, koje ćete baš poput francusknja iz naše galerije, prihvatiti sa samopouzdanjem. Na vama je samo da odaberete adekvatan model koji vam najbolje pristaje, a mi smo tu da vam u kombinovanju pomognemo.

Pravilo broj 1: Slobodno uparite svoj model širokih pantalona uz patike i sportski acc u vidu kačketa i šalova. Vašem sofisticiranom outfitu to će dati novu estetiku.

Pravilo broj 2: Da li vam se dopada činjenica da su monohromatski outfiti sačinjeni od crne i bele boje apsolutni trend? U pitanju je zaista vanvremenska kombinacija boja. Dakle, slažite boje monohromatski a neka titulu gavnog komada ponesu široke pantalone.

Pravilo broj 3: Ukoliko ste ljubiteljka oversize trenda, možete da odahnite. Da, dozvoljeno je da sve na vama bude predimenzionirano. Opustite se, široke pantalone slobodno kombinujte uz oversize kaput i duks sa kapuljačom.

Pravilo broj 4: Ako ste pasionirane po pitanju francuskog stila, onda znate da je pleteni kardigan sastavni deo modne uniforme svake trendi francuskinje. I ako na prvi pogled ne izgleda kao najočigledniji izbor za uparivanje sa širokim pantalonama, dematovaćemo vas. Ukoliko su vaš izbor i čizme pastelnih boja, francuskog šarma u vašem stajlingu zasigurno neće manjkati.

Pravilo broj 5: Jedan od omiljenih trikova za kojim posežu francuskinje od stila, jeste nošenje jedne boje od glave do pete. Ova činjenica će vam pomoći da uvek izgledate luksuzno, savršeno simbolizujući estetsku lakoću po kojoj su francuskinje poznate.

Piše: M.K

Photo: Profimedia, Instagram

Najnovije