Harper's Bazaar Srbija

Upoznajte dizajnerku koja stoji iz novog stila Carrie Bradshaw

Čini se da je zvezda serijala "Sex and the City" dodala niz recikliranih komada u svoju garderobu...

U prvoj sezoni And Just Like That, videli smo Carrie Bradshaw kako kombinuje vintage (od Fendi Baguette do Chanel čizama) sa vibrantnim, novim stvarima (recimo, Gucci X Balenciaga Hourglass torbica). To je pristup oblačenju u duhu 2022: miks kvalitetnih komada koji su već u našem garderoberu sa investicionim kupovinama koje će odoleti vremenu.

Sa prvim fotografijama sa snimanja druge sezone, čini se da je Carrie dodala niz recikliranih komada u svoju garderobu, iako dizajnerka koja stoji iza njih, Kate McGuire – osnivačica Converted Closet brenda, preferira termine refashioned ili converted, kao i „drugačije ili jedinstvene“ outfite.

Kada je Kate prvi put srela jednog od kostimografa serije, Dannyja Santiaga, on ju je opisao kao „Carrie iz realnog života“, zahvaljujući njenoj estetici koja predstavlja mešavinu high-end komada sa unikatima.

Do sada je SJP primećena na setu kako nosi prerađeno avijatičarsko odelo – iz Kate-inog ličnog garderobera, upareno – naravno – sa JW Anderson golub torbicom. Tu je takođe i čipkana venčanica iz 80-ih, koju je dizajnerka pretvorila u lepršav kombinezon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jull wilde (@juliannawilde)

I dok ćemo možda morati da sačekamo do sledeće godine, za kada je zakazana premijera serije, kako bismo videli i druge dizajne brenda Converted Closet koje je Carrie prigrlila, Kate je sigurna u uticaj koji će imati kako bi uvela održivost u mainstream.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

 

Najnovije