Nova kolekcija MO brenda: LOVE AFTER LOVE

Stari dobri holivudski glamur u miksu sa najnovijim trendovima u rnr stilu su DNK i zauvek inspiracija MO brenda.

Naziv kolekcije Love after Love nosi mnogo dublje značenje od popularne pesme naše dive Cher koja već godinama inspiriše sve svetske brendove. Njen stil i scenski i privatni ‘70, ‘80 i ‘90 vrlo je blizak estetici našeg brenda pa nije ni čudo sto se često vraćamo kroz vreme u potrazi za novim-starim idejama.

Nova kolekcija zapravo govori o ljubavi prema sebi, kako zavoleti sebe iznova, suštinski, sa svim vrlinama i manama, podsetiti se pravih vrednosti i onih koji su bili uz vas bez obzira na sve. Slušati samo svoje instikte, verovati snažno u sebe, u svoj talenat, u svoj stil! Pronaći stil ponovo, osvestiti ga i nadograditi. Zvuči malo poetično ali svaka umetnost je takva pa i moda. 

Posle više od decenije MO je ostao veran svojim idealima i stilu, kolekcija je izrađena od svile i kože kao i od kristalnih, vodeno svetlucavih trendovskih materijala. Tu su naravno i štofovi od vune i kašmira idealni za biznis classy look kao i besprekorna izrada našeg malog, kreativnog nezamenljivog tima.

I za kraj ono sto nas sve jako raduje i pokreće , hvala svim dragim klijentima koji su od početka sa nama, hvala na poverenju i ljubavi.

Čitavu kolekciju možete pogledati u galeriji.

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije