Harper's Bazaar Srbija

Nova torba Dior Caro spremna je da postane san svake žene

Tradicija kuće i besprekoran dizajn u jednom aksesoaru.

Kuća Dior poznata je po mnogim stvarima – u njenom ogromnom univerzumu čak je teško izdvojiti po čemu je najpoznatija. Međutim, možemo sa sigurnošću reći da modni dodaci zauzimaju posebno mesto.

Uzmite barem legendarnu torbu Lady Dior – mogla bi postati omiljeni dodatak same princeze Diane, koja sigurno nije birala obične stvari. Sada ova torba ima ozbiljnog konkurenta, spremnog da se takmiči za naslov glavnog predmeta želje bilo koje moderne osobe – Dior Caro.

Novi modni dodatak stvoren je posebno za kolekciju Cruise koja je prikazana u Italiji, domu kreativne direktorke Marie Gracie Chiuri. Ova torba okuplja sve po čemu je Dior poznat: besprekorna izrada, savršen lakonski dizajn i vernost sopstvenoj tradiciji. Ukrašena je kultnim šavovima (18.000 šavova po torbi!) i nežnom kopčom u obliku logotipa CD.

Dior Caro izgleda sveže i moderno, iako je apsolutno prepoznatljiva. Dostupna je u dve veličine i u klasičnim bojama – crnoj, sivoj, bež i beloj, kao i nekoliko smelijih nijansi – crvena, nebesko plava, menta i ružičasta.

Svaku torbu dopunjuje odvojivi lanac koji se može menjati prema vašem raspoloženju – a može se nositi čak i bez njega i pretvoriti u elegantnu večernju clutch torbu. Čini se da već znamo koja će torba u novoj sezoni postati favorit. Na kraju, lako će se uklopiti uz bilo koji stajling i biće prikladna u skoro svakoj situaciji – od poslovnog sastanka do odlaska na zabavu. 
 

Najnovije