Novogodišnja modna lista by Mango

Za prefinjen i elegantan izgled u svim prilikama.

Početak decembra uvek asocira na predstojeće novogodišnje praznike i u centar modnih interesovanja stavlja glamurozne kombinaciju za najluđu noć.

Popularni španski brend Mango svojom raznovrsnom ponudom predlaže kako da od naizgled jednostavnih komada napravite idealnu kombinaciju za proslavu.

1. Kombinezon svedenog kroja

Iako se radi o jednostavnom komadu, svedeni kroj i uvek aktuelna crna boja učiniće ovaj kombinezon savršenim za svaku svečaniju priliku. Za one koji žele da celoj kombinaciji dodaju još otmeniju notu preporučujemo elegantnu torbu sa zlatnim lancima.

Ženski kombinezon otvorenih leđa & otmena tašna 

2. Vanvremenska mini kožna suknja

Kupiti komad odeće koji ćete nositi u svim prilikama, u svakodnevnim opuštenim izdanjima ili tokom elegantnih prazničnih večeri, najbolja je modna investicija.

Jedan praktičan statment komad nudi vam bezbroj novih mogućnosti za kombinovanje. Dodajte malo glamuroznog štrasa i spremne ste za novogodišnju noć!

Crna mini suknja Mango & šljkoičasta bluza 

3. Glamurozno perje 

Za one koji se možda još uvek dvoume, perje je definitivno must have ove sezone i koristi se apsolutno na svakom modnom komadu. Iako vam možda perjani detalji deluju previše, oni se mogu veoma lepo ukombinovati, ako ga koristite kao detalj na kosi, sandalama ili u ovom slučaju savršeno iskrojenom crnom topu. Dodajte najluđoj noći kabare momenat i najbolji provod je zagarantovan!

Ženska majica sa perjem & midi suknja od eko kože

4. Satensko odelo u zemljanim tonovima 

Kao sinonim za večnu eleganciju, saten je odavno svrstan u klasike sa kojim nema greške. Širi kroj i aktuelna braon boja učiniće ovo odelo podjednako nosivim u svim prilikama – za važan poslovni sastanak, ali i večeru sa prijateljima.

Satenski ženski sako & satenske pantalone 

5. Mala crna haljina 

Široko prihvaćen naziv za koktel haljinu koju možete nositi bezbroj puta potiče zapravo iz francuskog jezika i opisuje dužinu haljine. Vrsni modni poznavaoci znaju da se tajna besprekorne male crne haljine krije u vrsti materijala od koje je napravljena.

Šljokičasta mini haljina & Mini haljina sa cirkonima

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo, Profimedia 

Najnovije