Perje, šljokice i široka ramena: kolekcija The Attico Resort 2021

Pandemija je promenila svet mode. Čak i najveće pristalice svečane i elegantne garderobe nisu odolele i nabavile su nove trenerke i ležerne komade iz najnovojih kolekcija brendova - prisilno zatvaranje nije nikoga poštedelo.

Utoliko je prijatnije shvatiti da su neke stvari ostale nepromenjene. Na primer - univerzum brenda The Attico, gde i usred krize postoji mesto za šljokice i seksi mini haljine. Štaviše, praznici dolaze uskoro - i možda će vam ova kolekcija dati ideje za novogodišnju odeću. Istina, i ovde je došlo do nekih promena.

Devojka Attico postala je primetno jača - a njena silueta stekla je naglašena ramena. Kaputi, haljine, košulje, jakne - sve je postalo mnogo muževnije zbog uglastih naramenica. Na kraju, jastučići za ramena jasan su znak živahnog i glasnog stila 80-ih, a ovo se posebno ogleda u kombinaciji sa neonskim nijansama fuksije i velikim obojenim šljokicama na suknjama i haljinama.

Postoje i seksi krojevi - jer snaga i seksualnost ni u čemu nisu u suprotnosti. Naprotiv, ovo je odlična kombinacija za samopouzdanu devojku.

Ako vam nova haljina može približiti takvu samosvest, onda će novac sigurno biti dobro potrošen.

 harpersbazaar.ru

Pročitaj još iz kategorije Vesti