Harper's Bazaar Srbija

Prvi prolećni outfit Victorie Beckham otkriva novi trend prolećne sezone

Na Instagramu je apsolutna ikona stila potvrdila prolećni trend – ove sezone nosićemo ultra dugačke haljine.

Kreiranje ormara za novu sezonu ne mora biti teško. Istina je, želimo da sledimo trendove, ali takođe i pre svega da negujemo svoju ličnost i svoju različitost kroz naš stil oblačenja. Ipak, ponekad nas mali budžet primorava da se usredsredimo na određene komade za koje ćemo biti sigurni da će izgledati najbolje.

Dakle, među mnogim modnim hitovima koji će obeležiti prolećnu sezonu, ako postoji jedan odevni predmet koji treba usvojiti, to je duga haljina. Ako nama ne verujete, verujte Victoriji Beckham.

Bivša Spice Girl se fotografisala u dugoj haljini ispred ogledala i podelila je fotku sa svojim pratiocima na Instagramu. U stvari, to je haljina njenog sopstvenog brenda – model u nude boji od sjajne, gotovo eterične tkanine. Sa svojim tankim naramenicama i lepim izrezom, nema sumnje da će ova kreacija – još uvek u fazi prototipa – pratiti zvezdu u svim njenim avanturama pod suncem.

Mora se reći da se ova haljina savršeno uklapa sa trendom veoma dugih boemskih modela ove sezone. Haljina je toliko duga, da je kreatorka – koja je inače niska – i sama komentarisala obilni pad tkanine na njenoj krhkoj figuri: „Uzorci su sjajni sve dok ne shvatite da niste baš u veličini modela! Nosiću je celo leto (čim je skratim) “, napisala je sa puno humora.

Najnovije