Harper's Bazaar Srbija

Prvo pojavljivanje Natalie Vodianove nakon venčanja: model na reviji Dior u Parizu

U vichy kostimu!

Diorova kolekcija za proleće/leto 2021. upravo je prikazana na pariskoj Nedelji mode. Kolekcija uključuje stvari inspirisane orijentalnom kulturom: turbani, koji su izgleda novi trend, ogrtači i torbe zanimljivih oblika – sve u autentičnim otiscima i šarama, sa vezom i resicama. Dugo očekivanom tradicionalnom fizičkom šou prisustvovali su mnogi slavni gosti – ali jedan od najupečatljivijih stajlinga imala je ruska manekenka, Natalia Vodianova.

Na reviji Dior, Vodianova se pojavila u strogom maniru. Nosila je odelo sa pantalonama i Vichy printom. Odelo se sastojalo od klasičnog blejzera sa dvorednim kopčanjem i pantalona sa ravnim dugim nogavicama. Poznati supermodel je stajling upotpunila visokim potpeticama i Dior torbom. Natalia Vodianova je svoj izgled stilizovala prirodnom šminkom i lakonskom punđom.

Ovo je prvo pojavljivanje Natalie Vodianove u javnosti nakon vesti o veridbi sa Antoanom Arnoom, sinom Bernarda Arnoa, vlasnika koncerna LVMH. Par se zabavlja od 2011. godine i konačno su odlučili da se venčaju. Na ceremoniji venčanja model se pojavila u haljini svoje prijateljice – dizajnerke Ulyane Sergeenko.

Najnovije