Harper's Bazaar Srbija

Rihanna lansira Queen Size verziju svoje knjige sa fotografijama

Dostupno je samo 500 primeraka širom sveta.

U oktobru 2019. godine, Rihanna je objavila svoju prvu autobiografiju u saradnji sa Phaidon, koja sadrži preko 1.000 fotografija iz detinjstva, sa svetskih turneja i nastupa na velikim pozornicama. Sada zvezda lansira queen-sized izdanje knjige.

„Čitanje je fundamentalno“, podelila je Riri na Instagramu uz fotografije na kojima pozira u bazenu u kupaćem kostimu sa svojim novim izdanjem.

Knjiga veličine 656 x 500 milimetara, namenjena je „ljubiteljima mode, muzike, fotografije i kolekcionarima“, kako je opisao globalni izdavač. Baš kao i originalna knjiga „Rihanna“, i verzija queen-sized sadrži fotografije koje ilustruju njeno odrastanje na Barbadosu, kao i njenu karijeru i lične trenutke sa porodicom.

Na preko 500 strana, sa preko 1.000 fotografija, knjiga je „ručno šivena i uvezana u tkaninu japanskog dizajna koja je prilagođena po meri sa bisernim finišem“. Povez knjige je kompletiran laserski izrezanim čeličnim logotipom. U međuvremenu, cover knjige su posebno kreirali The Haas Brothers.

Ograničena na 500 primeraka širom sveta, The Rihanna Book: Queen Size prodavaće se po ceni od 1.391 dolara putem Phaidon-ove online prodavnice.

foto:australiannewsreview.com

Najnovije